Kaspersky Antivirus

Med Kaspersky Antivirus installeret på din Windows-baserede computer behøver du ikke længere at bekymre dig om virus- og malware-angreb.
Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
159,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Kaspersky Antivirus beskytter din computer imod alle former for vira og malware-angreb, både online og offline.

Kaspersky Antivirus er en af de mest effektive antivirus-løsninger, der er på markedet for nærværende og antivirusprogrammet præsterer en fremragende sporingsrate, kombineret med real-time beskyttelse og hurtige definitionsopdateringer, som downloades til computeren på et dagligt til ugentligt basis.

Kaspersky Antivirus indeholder følgende moduler:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktiv beskyttelse
Sårbarhedsscanner
Intelligente opdateringer
Safe Surf teknologi
Systemovervågning
Gamer-modus


Detaljeret beskrivelse

Brugerfladen er intuitiv og får dig til at tro, at du anvender et program som kun er baseret på basale funktioner, selv om kraftværket, der er skjult under hætten, er hver øre værd. Kaspersky Antivirus er ikke blot i stand til at opdage og fjerne trusler på din computer, men vil også beskytte din e-mail klient, øjebliksbeskeder (via chat-klienter) og internettrafik, ligegyldig hvilken browser du bruger.

Kaspersky Antivirus har tre arbejdsmåder til scanning af din computer afhængigt af dine behov og indeholder Kasperskys nye ZetaShield-teknologi, der beskytter endnu bedre mod ukendt malware og udnyttelse - de tre scanningsmetoder er "Full Scan" til at kontrollere hele computeren. "Vulnerability Scan" er til at søge efter sårbarheder i systemet og installerede programmer og tjenester, som ville kunne åbne vejen for ondsindede angreb og "Critical Areas Scan" som er til at efterprøve de komponenter som bliver indlæst med operativsystemet ved opstart af Microsoft Windows - det er især rootkits som kan afdækkes med denne scanningsmetode.

Selve scanningen tager imidlertid et stykke tid, især hvis du har en større mængde filer og nedsætter undertiden hastigheden på din computer, når den prøver at rense eller fjerne inficerede filer. Opdatering af virusdefinitioner bliver på den anden side gennemført i løbet af ingen tid og du vil overhovedet ikke blive forstyrret af denne sikkerhedsopgave.

Der er også et udvalg af andre nyttige redskaber, som kan give dig en hånd med, for at du kan være på den sikre side, indbefattende den såkaldte "Kaspersky Rescue Disk", som kan skabe en opstartbart CD, DVD eller USB flash-drev som med lethed kan spore og fjerne infektioner, et "Privacy Cleaner" redskab og et "Browser Configuration" hjælpeprogram til at gøre Internet Explorer en smule mere sikker, samt "Microsoft Windows Troubleshooting" til at kontrollere og optimere Microsoft-relaterede sikkerhedsindstillinger.

Kaspersky Antivirus har styrken til at bevogte hele din computer, uanset om du åbner til filer, e-mails, har internetaktivitet eller anvender klienter til chatbeskeder, idet antivirusprogrammet omfatter dedikerede funktioner for hver af disse kategorier. I det store og hele er der ringe chance for at Kaspersky Antivirus ikke skulle yde sit bedste - dit system vil blive beskyttet, uanset om du modtager og sender e-mails, chatter, downloader filer, eller blot surfer på internettet.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 5060527442368

Producentnummer: KL1171X5AFS-9NOR

Version: 2020

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]