Kaspersky Internet Security Multi-Device

Kaspersky Internet Security er en komplet sikkerhedsløsning til din Windows-baserede computer eller laptop.
Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
159,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

159,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Kaspersky Internet Security indeholder følgende funktioner:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktiv beskyttelse
Sårbarhedsscanner
Intelligente opdateringer
Safe Surf teknologi
Systemovervågning
Gamer-modus
Firewall
Safe Money
Virtuelt Keyboard
Forældrekontrol
Identitetsbeskyttelse
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontrol


Detaljeret beskrivelse

Kaspersky Internet Security rummer en righoldig overflod af sikkerhedsfunktioner og beskyttelse på mange niveauer indbefattet antispam, antispyware, beskyttelse af privatsfæren og moduler til forældrekontrol, samtidig med at softwaren leverer en af de højeste grader af beskyttelse mod virus, rootkits og trojanske heste.

Programmet indbefatter også beskyttelsesteknologier mod online trusler og phishing-angreb og skærmer din online, og private, identitet imod ondsindede hjemmesider hvis eneste formål er at stjæle personlige oplysninger med henblik på misbrug. Programmets cloud-baserede sikkerhedsteknologi giver den mulighed for at indsamle informationer om de nyeste trusler og sikrer således, at din computer er udstyret med et passende forsvar mod virus og malware – cloud-konceptet går netop ud på, at Kaspersky lynhurtigt kan diagnosticere og registrere nye trusler som f. eks en ny virus og straks opdatere alle versioner af Kaspersky Internet Security med relevante sikkerhedsforanstaltninger til at neutralisere truslen inden den breder sig.

Installationen tager lidt tid og for at være i stand til at starte programmet på den rette måde, kan en genstart være påkrævet i visse tilfælde. Dit første møde med Kaspersky Internet Security og programmets brugerflade er behageligt, det har et nydeligt udseende og et velorganiseret kontrolpanel, der indbefatter genveje til alle programmets funktioner. Du er i stand til at starte fire forskellige typer af scanning: En Full Scan (analyserer indgående alle filerne på alle harddiske og drev), en Critical Areas Scan (analyserer emner, som er indlæst ved opstart af systemet, eller tilføjet af brugere), en Vulnerability Scan (sporer og fjerner sårbarheder, som kunne indvirke på sikkerheden) og en Custom Scan Mode (der giver dig mulighed for manuelt at udvælge de områder, som skal analyseres). Scanningshastigheden er passende og succesfyldt scanningsproces tilbagemelder med en detaljeret rapport om de trusler, som den er stødt på - sammen med de anbefalede forholdsregler.

Kaspersky Internet Security beskytter din online identitet og leverer sikkerhed i forbindelse med online transaktioner og shopping via Safe Money funktionen. På denne måde kan betalinger og online bankforretninger foregå i sikre omgivelser - friholdt for bedrageri og tyveriforsøg. Med Parental Control (forældrekontrol) har du styr på den mængde af tid, som dine børn tilbringer ved computeren. Herudover kan du indføre begrænsninger vedrørende deres Instant Messaging sessioner via et sæt forud fastlagte regler og samtidigt blokere eventuelle hjemmesider som det ikke er i dine børns interesse at besøge.

Sektionen med systemværktøjer indbefatter en Rescue Disk funktion (giver dig mulighed for at oprette en opstartbar CD eller DVD, der rummer redskaber til sporing af malware), en Privacy Cleaner (fjerner registrering af tidligere browserkommandoer, cachelager og logs), en Windows komponent til fejlsøgning (sporer beskadigelse af indstillinger forårsaget af malware) og en Browser Configuration funktion (analyserer indstillinger af Internet Explorer ud fra en sikkerhedsmæssig synsvinkel).

I det store og hele er Kaspersky Internet Security et fremragende valg for computerbrugere, der har en udbredt aktivitet på internettet. Ud over at have en tilfredsstillende antivirus-teknologi fører programmet sig frem med et udvalg af beskyttelsesredskaber, som er rettet mod online malware og phishing, samt forældrekontrol og begrænsning af applikationernes muligheder på din computer.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 4020628840211

Producentnummer: KL1867GCAFS

Version: 2020

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]