Kaspersky Internet Security Multi-Device

Kaspersky Internet Security er en komplet sikkerhedsløsning til din Windows-baserede computer eller laptop.
Regular price: 279.0000 DKK 279 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
279,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

279,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Kaspersky Internet Security er en meget stor sikkerhedspakke som hjælper med at beskytte din Windows-baserede computer, din Mac computer, din mobiltelefon og Android tablet (dog ikke iPad eller iPhone).

Kaspersky Internet Security Multi-Device indeholder følgende funktioner:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktiv beskyttelse
Sårbarhedsscanner
Intelligente opdateringer
Safe Surf teknologi
Systemovervågning
Gamer-modus
Firewall
Safe Money
Virtuelt Keyboard
Forældrekontrol
Identitetsbeskyttelse
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontrol
Kan installeres på Mac og Android


Funktioner og indhold

Til din Windows-baserede computer vil du få Kaspersky Internet Security som sørger for en altomfattende real-time beskyttelse af alle dine filer, downloads og indgående mails i indbakken. En cloud-baseret overvågning af din computer hjælper til med at blokere de nyeste trusler inden de kan foruretter skade. Hver gang du besøger en hjemmeside vil Kaspersky Internet Securitys indbyggede sikkerhedsværktøjer tjekke om hjemmesiden er reel og ikke falsk - f. eks anvender siden phising metoder til at stjæle personlige oplysninger eller lign. En 2-vejs firewall blokerer for netværksangreb og hackere.
Til indbakken får du et spamfilter som sorterer spam fra. Til at beskytte de yngre brugere af computeren medfølger et modul til forældrekontrol.


Beskyttelse til din Mac

Til din Mac-baserede computer får du Kaspersky Internet Security til Mac som er den nyeste satsning indenfor sikkerhedspakker til Macintosh af Kaspersky. Programmet indeholder næsten de samme funktioner som til Windows.


Sikring af din mobiltelefon

Til din mobiltelefon får du Kaspersky Internet Security for Android som sørger for at beskytte mobiltelefoner under Windows Mobile, Symbian, BlackBerry og Android styresystemerne - desværre understøttes iOS ikke endnu. Kaspersky Mobile Security har en real-time virus-scanner, en avanceret firewall og det er muligt at blokere uønskede opkald og SMS-beskeder fra specifikke eller ukendte numre.

Modulet Privacy Mode skjuler de kontaktpersoner, opkald, SMS-beskeder som du specificerer. Hvis din mobiltelefon bliver stjålet kan programmet give dig de præcise koordinater på Google Map - du kan ligeledes deaktivere eller slette alt indhold på mobiltelefon, selv hvis SIM-kortet er fjernet, via fjernstyring.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 5

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2020

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]