Malwarebytes Anti-Malware Premium

Malwarebytes beskytter dig imod malware, ransomware og lignende sofistikerede online trusler som dit antivirusprogram risikerer at overse.
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Når du færdes på internettet er der desværre en række trusler som det er vigtigt at være opmærksom på, og tage sine forholdsregler imod. Malwarebytes er en optimal løsning på trusler som malware, bedrageriske hjemmesider, hackere, ransomware infektioner og alle typer af virus.

Malwarebytes kan både finde og fjerne eksisterende malware infektioner på din computer, men er primært udviklet til at agere som forsvarsværn overfor alle fremtidige angreb og trusler.

Som sikkerhedsprogram arbejder Malwarebytes i baggrunden på din computer og klarer langt de fleste sikkerhedsopgaver på egen hånd, uden at forstyrre dig. Ved kritisk spørgsmål beder Malwarebytes om din involvering.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: Malwarebytes Anti-Malware Premium
- Produkttype: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfang: 1 computer
- Styresystem: Windows
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre sprog tilgængelige via installationen

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alle i både 32-bit og 64-bit udgaver)

- 800 MHz processor
- 512 MB RAM (Windows XP) og 2 GB (Windows 10)
- 250 MB harddiskplads

Antal licenser: 1 PC

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: - 1 PC / 1 år

Producent : Malwarebytes

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]