Malwarebytes Premium for Mac

Uovertruffen antimalware beskyttelse til din Mac.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Malwarebytes sikkerhedsteknologi knuser den voksende trussel, som udgøres af Mac malware, så du er beskyttet og din Mac fortsætter med at køre uden problemer.

Sporer og fjerner virus, ransomware og anden malware i real-time med avanceret antimalware-teknologi. Indfanger automatisk farlige trusler, således at du er beskyttet, uden at du overhovedet behøver at tænke over det.

Knuser adware og potentielt uønskede programmer, som nedsætter hastigheden på din Mac. Din Mac oplevelse vil forblive ren og ufordærvet.

Scanner den gennemsnitlige Mac på under 15 sekunder. Kører malwarescanneren i baggrunden, mens du arbejder eller starter dit favoritspil. Det er overstået på det tidspunkt, hvor du er parat til at arbejde eller spille.

Helt konkret, så tilbyder Malwarebytes disse fire malware-bekæmpende moduler:

Anti-malware
Anti-ransomware
Anti-Exploit
Malicious website protection

Især ”Anti-ransomware” modulet er på sin vis banebrydende eftersom det beskytter dine filer mod at blive låst og holdt som gidsler af cyberkriminelle – Malwarebytes er et solidt forsvar som blokerer ransomware angreb imod din computer.

En anden ny funktion i Malwarebytes sporer og forhindrer kontakt med falske hjemmesider og ondsindede links. Du bliver proaktivt beskyttet mod at downloade malware og mod forsøg på hacking, samt ulidelige reklamebannere som forsøger at inficere din computer. Er du ængstelig for at skulle bevæge dig rundt i et ”dårligt” internetnabolag? Nu, behøver du ikke være det med Malwarebytes installeret.

Malwarebytes Anti-Malware er en hurtig og effektiv sikkerhedsløsning til fjernelse af malware og fungerer som et præventivt værn imod fremtidige infektioner på din computer.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Mac OS X

Producent : Malwarebytes

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]