McAfee AntiVirus Plus Unlimited

Beskyt alle dine computere og enheder i din husstand med McAfee AntiVirus Plus i denne "ubegrænsede" udgave.
Regular price: 229.0000 DKK 229 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
229,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

229,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Helt konkret, så indeholder antivirusprogrammet følgende sikkerhedsmoduler:

Antivirus
Sårbarhedsscanner
Identitetsbeskyttelse
Sikre onlinetransaktioner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder

Bemærk, at denne udgave af McAfee AntiVirus giver dig tilladelse til et ubegrænset antal installation i din husstand. Licensperioden er på 12 måneder.

McAfee Antivirus Plus er en software der beskytter din computer. Softwareprogrammet kommer med en scanner der fjerner virus, og forhindrer nye angreb.

Programmet kommer med en pakke der inkluderer Antivirus, Firewall, Antispyware, QuickClean, Shredder, eAdvisor, og sårbarhedsscanner. Herved bliver du beskyttet mod virus, trojanske heste, netværksorme, rootkits.

Du kan vælge imellem tre forskellige scanninger når du anvender programmet; Hurtig, fuld eller brugerdefineret. På den måde behøver du ikke scanne hele dit system igennem, hvis du blot har brug for at foretage en mindre scanning. Derudover kommer McAfee Antivirus Plus med en mulighed der tillader dig, at planlægge dine scanninger, samt få det til at slukke din computer automatisk, hvis den ikke finder nogen trusler.

Med real-time scanneren overvåger programmet dine aktiviteter, men du aktivt bruger dem. Du kan til enhver tid gå ind og slukke for scanneren eller justere på sikkerhedsniveauet. Derudover kan du også indstille real-time scanneren til kun at fokusere på programmer og dokumenter, og tilføje sikkerhed på e-mail, vedhæftede filer, netværk og flytbare drev.

McAfee Antivirus Plus er udstyret med et real-time skjold som kan beskytte din computer mod Internet Explorer og Firefox scripts, spyware og andre potentielt uønskede programmer. Når du har installeret McAfee Antivirus Plus vil der komme et ikon, her kan du åbne hovedmenuen, som er er opdelt i flere forskellige paneler, for at gøre det mere overskueligt.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 500 MB harddiskplads

Understøttet platform: OS X-version 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion)

- Intel processor
- 1 GB RAM
- 250 MB ledig harddiskplads

Minimum styresystem (Android): Android 4.1 og nyere

Minimum styresystem (iOS): iOS 9.0 og nyere

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 731944687810

Version: 2019

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]