McAfee Antivirus Plus 2019

McAfee Antivirus Plus tilfører din Windows eller Mac computer optimal beskyttelse imod virus og lader dig surfe og shoppe online sikkert.
Regular price: 149.0000 DKK 149 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
149,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

149,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Antivirusprogrammet fra McAfee giver dig mulighed for at nyde fordelene ved surfing på internettet og online shopping uden at blive udsat for sikkerhedsrisici eller alverdens virusinfektioner.

Følgende moduler følger med i McAfee Antivirus Plus:

Antivirus
Sårbarhedsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder

Antivirus - med McAfee AntiVirus Plus opnår din computer digital sikkerhed og et stabilt sikkerhedsværn imod diverse typer af virus og malware angreb. Antivirusprogrammet bliver dagligt forsynet med de nyeste virusopdateringer mod trojanske heste, virus, spyware, rootkits m.m.

Sårbarhedsscanner - antivirusprogrammet leverer en avanceret sårbarhedsscanner (Vulnerability Scanner), der hele tiden er scanner din computer og installeret software for sikkerhedshuller og opdaterer til de nyeste programversioner så snart producenten har frigivet en ny opdatering.

McAfee Active Protection - er en sikkerhedsteknologi som anvendes i alle sikkerhedsprogrammerne i McAfee-serien. Når nye trusler truer din computer, f. eks gemt i en vedhæftning på en e-mail, så er det ikke sikkert at McAfee Antivirus har den nyeste sikkerhedsopdateringer som kan håndtere denne nye trussel. Her kommer McAfee Active Protection til sin ret, da teknologien analyserer alt mistænkelig adfærd i filer og data på millisekunder og kan blokere en trussel inden den inficerer din computer.

McAfee SiteAdvisor - med i antivirusprogrammet får du også McAfee SiteAdvisor, som oplyser om hvorvidt den hjemmeside du skal til at besøge er sikker, eller ej, med sine  røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger.

McAfee QuickClean - med det medfølgende modul "McAfee QuickClean" kan du optimere ydeevne og hastighed på din computer ved at slette unødvendige filer og holde din harddisk i topform.

McAfee Shredder - har du behov for fuldstændigt at slette fortrolige filer og data, så er modulet "McAfee Shredder" behjælpeligt og du kan slette udvalgt data hinsides genskabelse.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: MAB006NR1RDD

Version: 2019

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]