Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

McAfee Antivirus Plus

McAfee Antivirus Plus tilfører din Windows eller Mac computer optimal beskyttelse imod virus og lader dig surfe og shoppe online sikkert.
Regular price: 79.0000 DKK 79 In stock! Order now!
79 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer samt hvor længe en periode du ønsker beskyttelse af dine enheder.

VIGTIGT! Såfremt du vælge at bestille til 1 enhed gør vi opmærksom på at det KUN virker
til en Windows. Hvis det er fordi du har en Mac eller begge dele skal
du minimum vælge 3 enheder.

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

79 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Antivirusprogrammet fra McAfee giver dig mulighed for at nyde fordelene ved surfing på internettet og online shopping uden at blive udsat for sikkerhedsrisici eller alverdens virusinfektioner.

Følgende moduler følger med i McAfee Antivirus Plus:

Antivirus
Sårbarhedsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder

Antivirus - med McAfee AntiVirus Plus opnår din computer digital sikkerhed og et stabilt sikkerhedsværn imod diverse typer af virus og malware angreb. Antivirusprogrammet bliver dagligt forsynet med de nyeste virusopdateringer mod trojanske heste, virus, spyware, rootkits m.m.

Sårbarhedsscanner - antivirusprogrammet leverer en avanceret sårbarhedsscanner (Vulnerability Scanner), der hele tiden er scanner din computer og installeret software for sikkerhedshuller og opdaterer til de nyeste programversioner så snart producenten har frigivet en ny opdatering.

McAfee Active Protection - er en sikkerhedsteknologi som anvendes i alle sikkerhedsprogrammerne i McAfee-serien. Når nye trusler truer din computer, f. eks gemt i en vedhæftning på en e-mail, så er det ikke sikkert at McAfee Antivirus har den nyeste sikkerhedsopdateringer som kan håndtere denne nye trussel. Her kommer McAfee Active Protection til sin ret, da teknologien analyserer alt mistænkelig adfærd i filer og data på millisekunder og kan blokere en trussel inden den inficerer din computer.

McAfee SiteAdvisor - med i antivirusprogrammet får du også McAfee SiteAdvisor, som oplyser om hvorvidt den hjemmeside du skal til at besøge er sikker, eller ej, med sine  røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger.

McAfee QuickClean - med det medfølgende modul "McAfee QuickClean" kan du optimere ydeevne og hastighed på din computer ved at slette unødvendige filer og holde din harddisk i topform.

McAfee Shredder - har du behov for fuldstændigt at slette fortrolige filer og data, så er modulet "McAfee Shredder" behjælpeligt og du kan slette udvalgt data hinsides genskabelse.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.
* Build 4.10.1+ til Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyere.
* Build 4.9.0.2 til Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra) og 10.14 (Mojave).

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 7.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 13 eller nyere.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]