McAfee Total Protection Unlimited

Beskyt et ubegrænset antal Windows, Mac og Android enheder i din husstand med denne "Unlimited" udgave.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

McAfee Total Protection indeholder følgende moduler og funktioner:

Antivirus
Sårbarhedsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Sårbarhedsscanner
Firewall
Antispam
Identitetsbeskyttelse
Forældrekontrol
Optimeringsværktøjer
Dit social netværk
Sikring af trådløst netværk
Sikre links

Antivirus - en virusscanner som foretager en grundig undersøgelse af din computer for at kortlægge eventuelle virus- eller malware infektioner. Scanningen er optimeret til at være ikke-forstyrrende, ved høj hastighed og batteribesparende for bærbare computere.

Firewall - beskytter computeren på både internettet, lokale netværk og trådløse netværk som du opretter forbindelse til. Uønskede personer afvises og mistænkelig datatrafik blokeres. Blokerer ligeledes risikofyldte URL-adresser og URL-adresser med phishing.

Antispam - sørger for at holde computerens indbakke fri for spam og junk e-mails.

Identitetsbeskyttelse - dine fortrolige filer med personfølsom data bliver lagret med en krypteringsnøgle som tredjepart ikke kan knække eller omgå.

Forældrekontrol - hjælper med at sikre din børns færden og aktivitet, imens de bevæger sig rundt på internettet. Kan udfærdige rapporter over dine børns vaner på internettet og blokere eventuelle hjemmesider.

Dit sociale netværk - beskytter dine venner, hvis et link, du sender, er risikofyldt.

Optimeringsværktøjer - forbedrer ydeevnen på din computer ved finde og lukke sikkerhedshuller i Windows. Modulet McAfee QuickClean rydder desuden op på computer og sørger for at fjerne unødvendige filer.

Sikring af trådløst netværk- holder hackere eller andre former for tredjepart væk fra dit trådløse netværk, hvad enten det er et lokalt netværk eller en internetforbindelse. Risikoen ved et ubeskyttet trådløst netværk er, at du f. eks kan få afluret dine kodeord eller stjålet personfølsom data - et sådan scenarie kan optræde, hvis du f. eks logger på den trådløse netværk på en café eller andet offentligt sted (offentlige steder, der tilbyder gratis Wi-Fi og internet sikrer meget sjældent imod misbrug).

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 50

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Version: 2019 - 50 enheder

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]