Microsoft Access 2019

Overskuelig og nem håndtering af databaser med Microsoft Access.
Regular price: 949.0000 DKK 949 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
949,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Når det drejer sig om administrering af databaser, er Microsoft Access et af softwareværktøjerne på markedet. Siden 1992 har Access været integreret i Microsoft Office programgruppen.

Selv om Microsoft Access er designet til et mere kompleks formål end ganske enkelt at håndtere data i små databaser, er Microsoft Access blevet skabt med tanken om enhed. Softwaren leverer et fleksibelt system til databasestyring, som sætter dig i stand til at organisere vigtig information på en let måde, hvis du ikke er en databaseekspert og går endog videre og sørger for, at hjælpe dig med at opbygge pålidelige database apps til dit firma.

Access gør det muligt for dig at skabe nye databaser, men starter også bekvemt med at modificere en af de tilgængelige prøveskabeloner. En vigtig funktion er, at du kan oprette databaser, som er tilgængelige fra internettet, men for at gøre dette, behøver du adgang til en SharePoint hjemmeside, konfigureret til Access integration.


Optimeret til Windows 10

Microsoft Access er i sin nyeste udgave meget mere end et softwareprodukt til oprettelse af databaser – det er også et softwareværktøj til skabelse af browserbaserede databaseapplikationer, som kan assistere dig i driften af din virksomhed.

Din data bliver automatisk lagrede i en SQL-database, således at de er mere sikre og skalérbare end tidligere og du kan let dele dine applikationer med medarbejdere og kolleger efter behov. Microsoft Access er optimeret til brug under Windows 10 og udnytter alle styresystemets funktioner og styrker.


Kom hurtigt i gang med ”Fortæl mig” funktionen

Du vil bemærke en tekstboks på ”menuen” i Microsoft Access som hedder: ”Fortæl mig, hvad du vil foretage dig”.

Det er et tekstfelt, hvor du kan indtaste ord og sætninger, der har relation til de opgaver eller operationer du ønsker at gennemføre efterfølgende. Du kan hurtigt finde frem til funktioner, som du har behov for at bruge, eller handlinger du ønsker at gennemføre. Du kan også vælge at få hjælp i forbindelse med netop dét, som du søger efter.

Kan du ikke finde en knap? Klik inde i ”Fortæl mig, hvad du vil foretage dig” boksen (det er boksen helt oppe med den lyse pære) – indtast en knap, eller kommando, som ”filter” og du vil se alle dine filter-relaterede valgmuligheder opremset for dig.


Eksportér sammenkædede tabeller til Excel

Har du nogensinde ønsket at få en overskuelig liste over alle sammenkoblede tabeller fra din Microsoft Access databaseapplikation ind i Excel? Hvis du f.eks. arbejder på en sammensat Access applikation, som indbefatter links til mange forskellige tabeller, kan det være nyttigt at have en liste over alle de forskellige datakilder og deres typer.

Denne eksporterede liste kan være særlig nyttig, hvis du arbejder på en Microsoft Access applikation, som du ikke oprindeligt har designet. Med Microsoft Access vil du nu opleve at denne opgave er meget lettere ved brug af ny funktionalitet indbygget med ”Styring af sammenkædede tabeller” funktionen.

Åbn ”Styring af sammenkædede tabeller” funktionen ved at klikke på Eksterne Data i topmenuen. Udvælg de sammenkoblede tabeller, som du ønsker at listeføre og klik så på Eksportér til Excel.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 1 PC
- Styresystem: Windows
- Sprog: Dansk, Engelsk


Systemkrav

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1 PC

Varighed : Livstid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: 077-07233

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]