Microsoft Outlook 2019

Brugervenlig e-mail klient med en professionel indbakke til alle dine e-mail og elektronisk post.
Regular price: 1199.0000 DKK 1199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
1.199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Programmet sigter mod, at du kan holde dig i kontakt med dine venner, eller samarbejdspartnere, planlægge vigtige møder og klare arbejdsopgaver meget lettere. E-mail klienten kan håndtere POP3, IMAP og Exchange mailkonti ved at etablere forbindelse til e-mail servere for at hente meddelelserne. Konfigurering af en ny konto er ikke vanskeligt, eftersom du bliver ledsaget af en intuitiv guide, som fortæller dig nøjagtigt, hvad der skal gøres med opsætningen.

Outlooks brugerflade er intelligent organiseret, ved at tilvejebringe en én-klik adgang til alle mailmapperne og RSS-tilførsler, mens den øverste menu af værktøjslinjen indbefatter alle de værktøjer, du behøver for at organisere dine beskeder.

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1 PC

Varighed : Livstid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: 543-06601

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]