Microsoft Publisher 2019

Professionelt softwareløsning til print-layouts og andre markedsmaterialer.
Regular price: 1075.0000 DKK 1075 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
1.075,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Idet den lever op til sin udviklers navn, er Microsoft Publisher en let-anvendelig grafikapplikation, som gør det muligt for dig at skabe print-layouts og andre markedsmaterialer.

Ved at kombinere brugervenlighed med avancerede redigeringsfunktioner, gør Microsoft Publisher det muligt for dig at kommunikere din besked effektivt ved at oprette professionelt-udseende brochurer, virksomheds- og lykønskningskort, kalendere, flyers, mærkater, postkort, nyhedsbreve m.m.

Publisher fremkommer med et bredt spektrum af indbyggede skabeloner, som du kan modificere for at imødekomme dine krav og behov. Anvend dine brand-komponenter, vælg skrifttype og farveplaner, ændr sidebaggrund, indsæt tabeller, tekstbokse og billeder. Publisher leverer et bredt spektrum af cliparts og billeder, men det er ikke det hele, du kan bruge online ressourcer til at downloade mere.

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1 PC

Varighed : Livstid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: 164-07835

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]