Windows 10 Home installationsnøgle

Licensnøgle til installation af styresystemet Windows 10 Home på en ny computer. Ikke til opgradering.
Regular price: 389.0000 DKK 389 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
389,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Dette produkt er en licensnøgle til Windows 10 som du kan bruge til installation på din computer. Windows 10 Home er normalt den udgave af Windows 10 styresystemet som vi anbefaler til den private computerbruger. Hvis du skal bruge Windows 10 til din virksomhed eller dit arbejde, så kan du med fordel vælge Windows 10 Professional.


Fordelene ved Windows 10

Det nye styresystem fra Microsoft, Windows 10, har forsøgt at samle de bedste elementer fra Windows 7 og Windows 8 - samtidigt med, at de aspekter som frustrerede brugere af Windows 8 er elimineret igen. Tilbage står Windows 10 Home som et ret vellykket styresystem med intuitive navigation og stor overskuelighed.

Windows 10 er nok det mest betydningsfulde softwareprodukt, som Microsoft har lanceret i nyere tid. Styresystemet Windows 10 er også Microsofts forsøg på at overbevise computerbrugere, der ikke brød sig om Windows 8, til at opgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.

Microsoft har altid været på vedvarende søgen efter at designe og lancere softwareløsninger, som kan nydes af alle typer af brugere, mens de i de seneste år også har prøvet en ny tilgang: Den, at skabe den samme, næsten identiske, brugerflade for de digitale enheder som findes i vores husstand og arbejdsliv.

Meningen med Windows 10 er at fortsætte denne trend, eftersom den leverer forskellige forbedringer af de tidligere operativsystemer med den hensigt at gøre hele oplevelsen mere intuitiv, hvad enten den udfoldes på computer, tablet-enheden, eller kompakte smartphone.

De, som kan huske med Windows 8, vil helt sikkert genkende nogle af elementer i brugerfladen som gentages i Windows 10, så som de firkantede hjørner på skærmbillederne. Den meste populære funktion i Windows 10 er genkomsten af Startmenuen i nederste venstre hjørne. Windows 8 blevet hårdt kritiseret for ikke at bibeholde denne placering af Startmenuen som siden Windows 7 har siddet på rygraden af Windows-brugere.

Praktisk og sjove apps er stadig tilgængelige, de kører dog i fuldskærmsmodus og det tillader brugeren at minimere dem til værktøjslinjen og lukke dem ved brug af den traditionelle X tast fra det øvre højre hjørne. Via Windows Store kan du direkte i Windows 10 downloade og installere nye apps til arbejdet eller underholdning.

En anden fornyelse i Windows 10 er de såkaldte multiple skriveborde eller desktops, som kan hjælpe brugere med at reducere forvirringen på deres skærm. Med andre ord, brugere kan åbne adskillige apps til arbejdsprojekter, derpå skabe en ren desktop, hvor forskellige programmer kan startes på denne måde. Selv om alle apps kører i baggrunden, bliver de elegant grupperede og du kan med lethed skifte mellem desktops.

Ydermere, lancerer Windows 10 også snap udvidelser, som kan hjælpe brugeren med at sikre sig op til 4 vinduer til deres skærm, samtidig med at alle holdes synlige. Det siger sig selv, at hvis kun 3 programmer er påkrævede, kan de stadig sikres efter éns smag, eller ved brug af det layout.  


Praktiske oplysninger ved produktet

Rent teknisk, er der tale om en licensnøgle som gør det muligt for dig at vælge hvilken type styresystem som ønskes installeret - enten den tidligere Windows 7 Home, Windows 8 Home eller den nyeste version Windows 10 Home. Vi anbefaler kraftigt, at du vælge Windows 10 Home.

Vær opmærksom på, at licensnøglen er OEM-licenseret og den kan kun anvendes til geninstallation på den computer den installeres på første gang. Med andre ord, du kan ikke "genbruge" licensnøglen på en helt ny computer.

Vær også opmærksom på, at licensnøglen ikke kan anvendes til en opgradering og forudsætter, at der gennemføres en nyinstallation af det pågældende styresystem, hvor licensnøglen skal benyttes under installationen.

Der medfølger grundige installationsvejledninger til produktet som fremsendes på e-mail.

(Intel Atom ”Clover Trail” er ikke længere understøttet fra Windows 10 1703)


- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-hukommelse
- 20 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Varighed : Ubegrænset levetid

Ean: 0885370938876

Producentnummer: KW9-00265

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]