Windows 10 Home installationsnøgle

Dette produkt er en licensnøgle som enten kan installere styresystemet Windows 10 Home på en ny computer. Ikke til opgradering.
Regular price: 359.0000 DKK 359 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
359,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Rent teknisk, er der tale om en licensnøgle/licensering som gør det muligt for brugeren at vælge hvilken type styresystem som ønskes installeret - enten den tidligere Windows 7 Home eller den nyeste version Windows 10 Home.

Fordelen ved denne licensnøgle er, at du f.eks kan starte med at installere Windows 7 Home på din computer og ved en senere lejlighed bruge samme licensnøgle til at foretage en nyinstallation af Windows 10 Home på samme computer (vær opmærksom på, at licensnøglen er OEM og den kun kan anvendes til geninstallation på samme computer).

Bemærk, at dette softwareprodukt ikke kan anvendes til en opgradering og forudsætter, at der gennemføres en nyinstallation af det pågældende styresystem, hvor licensnøglen skal benyttes under installationen. Hvis du har behov for at opgradere eller aktivere en installation, så skal du bruge denne udgave af Windows 10 Home.

Der medfølger grundige installationsvejledninger til både Windows 7 Home og Windows 10 Home.

(Intel Atom ”Clover Trail” er ikke længere understøttet fra Windows 10 1703)


- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-hukommelse
- 20 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 PC

Varighed : Ubegrænset levetid

Ean: 885370927399

Producentnummer: KW9-00151

Version: - OEM (32-bit/64-bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]