Microsoft Windows 7 Ultimate Retail

Windows 7 Ultimate er den mest funktionsrige udgave i serien af Windows 7 styresystemerne.
Regular price: 1599.0000 DKK 1599 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
1.599,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Denne udgave af styresystemet er i Retail udgaven og ikke OEM som de fleste andre softwarelicenser normalt er. Windows 7 Ultimate har alle de samme smarte funktioner som i den mindre udgaver Windows 7 Home og Windows 7 Professional.

De funktioner som er unikke i Windows 7 Ultimate er bla:

Windows XP Mode
BitLocker To Go
Fuld backup af dit system
35 understøttede sprog

Funktionen "Windows XP Mode" hjælper brugeren med at afvikle alle typer af Windows XP, og generelt ældre programmer, optimalt i styresystemet. Funktionen "BitLocker To Go" giver dig mulighed for at kryptere din data, så den ikke kan tilgåes eller stjæles af tredjepart.

Med "Fuld backup af dit system" hjælper dig med at tage en komplet sikkerhedskopi af dit computersystem, samt en efterfølgende genskabelse af præcis den data som du ønsker.

Windows 7 Ultimate understøtter op til 35 unikke sproginstallationer i dit styresystem.


Hvordan installerer jeg Windows 7 Ultimate?

Du vil modtage en komplet installationsvejledning ved køb af dette styresystem. Hvis du har behov for hjælp til installationen er du altid velkommen kontakte vores support.

Sprog: Dansk, Engelsk, Svensk, Norsk, Tysk

Antal licenser: 1

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]