Microsoft Windows Server 2016 Standard

Styresystem til server-baserede computere. Til 16 kerner og 64-bit filsystem.
Regular price: 4919.0000 DKK 4919 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
4.919,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Windows Server som operativsystem til servere været længe undervejs, for at blive hvad det er i dag – nemlig en kraftfuld, robust og skalérbar løsning til virksomhedsverdenen.

Udviklet sideordnet med Windows 10, fokuserer Windows Server 2016-udgaven på cloud-computing, idet den leverede skalérbarhed og den forøgede sikkerhed, som din virksomhed kræver for at have fremgang.

Windows Server 2016 leverer software-defineret anvendelse af computer og Azure-inspirerede teknologier til lagring og arbejde på netværk.

Rent faktisk, så lægger Windows Server 2016 de traditionelle hardwarebaserede lagringsløsninger bag sig, ved at indføre software-defineret lagring CSDS, en innovativ tilgang, som kan forenkle infrastruktur, lagringsstyring og kontrol uden at bringe sikkerhed, eller ydelse i fare.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : ubegrænset levetid

Producentnummer: P73-07113

Version: - 16 cores 64-bit

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]