Microsoft Windows Server 2016 Standard

Styresystem til server-baserede computere. Til 16 kerner og 64-bit filsystem.
Regular price: 4919.0000 DKK 4919 In stock! Order now!
4.919 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Windows Server som operativsystem til servere været længe undervejs, for at blive hvad det er i dag – nemlig en kraftfuld, robust og skalérbar løsning til virksomhedsverdenen.

Udviklet sideordnet med Windows 10, fokuserer Windows Server 2016-udgaven på cloud-computing, idet den leverede skalérbarhed og den forøgede sikkerhed, som din virksomhed kræver for at have fremgang.

Windows Server 2016 leverer software-defineret anvendelse af computer og Azure-inspirerede teknologier til lagring og arbejde på netværk.

Rent faktisk, så lægger Windows Server 2016 de traditionelle hardwarebaserede lagringsløsninger bag sig, ved at indføre software-defineret lagring CSDS, en innovativ tilgang, som kan forenkle infrastruktur, lagringsstyring og kontrol uden at bringe sikkerhed, eller ydelse i fare.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Producentnummer: P73-07113

Version: - 16 cores 64-bit

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]