Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 


I denne installationsguide vil vi gennemgå hvordan du installerer programmet Norman Personal Backup på din Mac. Du skal starte med at klikke på nedenstående link:

 

https://newton.norman.com/dk/personalbackup

Derefter finder du den licensnøgle som du har modtaget i din kvittering fra e-Gear.dk og kopiere den.

Indtast dit navn - Din E-mail og herefter indsæt den licensnøgle du har købt

Herefter får du tilsendt en E-mail til din indbakke med en ny licensnøgle samt et link som du skal klikke på:
Når du har klikket linket i mailen "https://backup.norman.com" skal du logge på med dine informationer som du indtastede tidligere samt det nye password du modtog.

Klik på "Sign in" Nu har du fået adgang til din konto med ubegrænset backup.

Men inden du klikker på luk, så skal vi først installere Norman Personal backup på din mac, starter du med at klikke på linket i toppen "Downloade" for at hente installationsfilen til din Mac.

Når du har klikket på linket skal du starte med at kører lidt ned på siden hvor du finder Norman Person Backup - Download installer for Mac - Klik på den og gem den f.eks. til skrivebordet.

Start med at dobbelt-klikke på filenTræk herefter Norman ikonet over i Applications mappenKlik herefter på dit Launchpad ikon i din menubar og find frem til ikonet fra Norman og klik på detNu kan det godt være, at dine indstillinger er sat således at du ikke kan installerer programmer fra tredjepart uden det bekræftes – Så skal du følge denne lille del af guiden ellers kan du springe det over og gå direkte til Punkt 11

Start med at klikke på dit Apple ikon og vælg systemindstillingerKlik herefter på Sikkerhed & AnonymitetKlik på Åben alligevel og bekræft igen handlingen ved at klikke på Åbn

 

PUNKT 11


Nu bliver du bedt om at logge på med brugernavn og password og her skal du bruge den mail samt det password der blev sendt fra Norman til din indbakke og klik på login.


Skriv det navn du ønsker den skal have og klik herefter på "Næste billede"Vælg herefter hvor du ønsker Personal Sync mappen skal ligge på din Mac – Vi anbefaler du vælger standard placeringen.


Nu har du mulighed for at krydse af hvilken standardmappe du ønsker at Norman Personal Backup skal afvikle automatisk. I denne guide har vi valgt ingen, da vi selv ønsker at styrer hvilken filer der skal tages backup af manuelt.
Sæt kryds i ”Åben Norman Personal Backup synkroniseringsmappe når færdig”– klik herefter på ”Start Norman Personal BackupNu har du installeret Norman Personal Backup og har faktisk nu mulighed for at tage backup af dine filer ved bare at trække en mappe over i det store hvide felt. NB: Det skal være en mappe du trækker over, så vi anbefaler at du laver en mappe på dit skrivebord som du f.eks. kalder ”backup norman” og inde i den kan du f.eks. vælge at lave undermapper m.m.
Nu er din Norman Personal Backup licens aktiveret med ubegrænset backup i 1 år frem – God fornøjelse


Læs her hvordan du får Norman Personal Backup på din iPhone – klik her