Norton 360 Deluxe 2020

Komplet antivirus til 3 enheder med VPN, 25 GB online backup og kodeordshusker.
Regular price: 449.0000 DKK 449 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
449,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Vær opmærksom på, at Norton 360 er den nyeste udgave i Norton-serien af antivirusprogrammer. Du kan finde den tidligere udgave Norton Security via dette link.

Norton har altid haft et rygte for at tilbyde antivirus- og databeskyttelse af meget høj kvalitet. Med Norton 360 Deluxe får du en kompetent og samlet sikkerhedspakke til alle dine enheder (Windows, Mac, iOS og Android).

Så snart du har installeret Norton 360 på din enhed kan du overlade alt sikkerhedsarbejdet til Norton antivirusprogrammet og have ro i sindet.

Funktioner i Norton 360 Deluxe:

- Du kan installere Norton 360 Deluxe på op til 3 enheder i Windows, Mac, iOS eller Android efter behov

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Ransomware-beskyttelse
Firewall (Windows og Mac)
Online backup på 25 GB
Kodeordshusker
Forældrekontrol
Secure VPN (3 enheder)
SafeCam (Windows)


Funktionerne i Norton 360 Deluxe forklaret

Norton 360 har et meget effektivt antivirus og antimalware sikkerhedsniveau som hele tiden overvåger din computer, filer og programmer. Alt mistænkelig adfærd eller forsøg på adgang til din enhed bliver nøje gransket og blokeret ved den mindste tvivl.

På enheder med Windows eller Mac får du en stærk firewall som arbejder helt lydløst i baggrunden og blokerer alle angreb fra hackere eller installerede programmer som forsøger at snige skadelige filer ind på din enhed. Denne firewall overvåger alt datatrafik til og fra din enhed og blokerer alt som er mistænkeligt.

Til sikkerhedskopiering og backup af din data stiller Norton 360 i alt 25 GB plads til rådighed online. Denne online backupplads er primært tiltænkt dine mest essentielle filer og data. Du kan nemt oprette en backup af udvalgte filer og på kort tid genskabe filer, hvis behovet opstår. Samtidigt har du altid adgang til dine filer, så længe du er på en enhed med internetadgang.

Hvis du ofte logger på konti og tjenester online vil du blive meget glad for Nortons kodeordshusker. Denne kodeordshusker hjælper dig med at skabe komplekse kodeord med ét enkelt klik og dernæst gemme dem i et krypteret cloud-baseret pengeskab. Du skal kun logge på din kodeordshusker og herfra kan du automatisk logge ind alle steder, så du slipper for at skrive kodeord ind hver gang og gemme dem i en notesblok eller usikkert Excel-ark.

Med funktionen Forældrekontrol kan du tilpasse de hjemmesider som dine børn har adgang til for at undgå misbrug af deres lidt mere naive adfærd på internettet end vi voksne har. Du kan også overvåge hvilke videoer og hjemmesider dine børn besøger, samt filtrere voksenindhold fra og blokere for download af pengeslugende apps.

Med til Norton 360 følger en Secure VPN som er tiltænkt online anonymitet og sikring af din enhed på offentlige netværk og Wi-Fi hotspots. Sidder du i en lufthavn eller på en café, så gå aldrig på internettet uden først at være tilkoblet en VPN. Alle usikre netværk er åbne for misbrug og afluring af din internettrafik, kodeord og e-mails. Med til Norton 360 følger en kraftig VPN med installation på op til 3 enheder.

SafeCam er en funktion til beskyttelse af dit webcam, så tredjepart kan spionere igennem din enheds webcam, bliver umuliggjort. Ofte vil cyberkriminelle bruge en enheds webcam til at spionere på brugeren til misbrug eller afpresning.


Denne udgave af Norton 360 kan installeres på op til 3 separate enheder hver med en VPN. Licensperioden er på 12 måneder. Der følger 25 GB til online backup.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Version: - 3 enheder

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]