Norton Antivirus

Norton Antivirus yder en komplet virusbeskyttelse med mange nyttige funktioner bla. omfatter antivirus, antimalware og anti-phishing beskyttelse.
Regular price: 179.0000 DKK 179 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
179,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Denne udgave af Norton Antivirus er blevet erstattet med Norton AntiVirus Plus - der er flere funktioner i det nye Norton AntiVirus Plus og det understøtter bla. også Mac og har online backup på 2 GB. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilken udgave af Norton du skal vælge.


Norton Antivirus indeholder følgende moduler og funktioner:

Antivirus
SONAR-aktivitetsbeskyttelse
Download Insight og IP Address Insight
Scam Insight
Antiphishing-teknologi
Norton Identity Safe
Norton Safe Web
Norton Safe Web til Facebook
Norton Bootable Recovery Tool
Norton Power Eraser
Netværksovervågning


Forklaring af funktionerne

Antivirus - sikrer din computer imod fremkomst af alle typer virus, spyware, rootkits, ransomware, malware og lignende ondsindet software.

SONAR-aktivitetsbeskyttelse - er konstant opmærksom op om en fil eller anden data udviser tegn på mistænkelig adfærd og sætter sådanne tilfælde i karantæne, indtil det kan afgøres om filen er inficeret eller ej.

Download Insight og IP Address Insight - som blokerer download af data og filer fra IP-adresser som er angivet som usikre af Nortons brugergrupper.

Scam Insight - vil analysere en hjemmesides omdømme for at sikre, at du trygt kan færdes på det.

Antiphishing-teknologi - forhindrer phishing-angreb i at stjæle dine personfølsomme oplysninger.

Norton Identity Safe - hjælper dig med automatisk at indtaste og huske dine brugernavne og kodeord.

Norton Safe Web - vil klassificere hjemmesider i dine søgeresultater som sikre eller ej.

Norton Safe Web til Facebook - vil scanne din Facebook væg for usikre og farlige links til hjemmesider.

Norton Bootable Recovery Tool - hjælper dig med at oprette en redningsdisk på CD, DVD eller USB. Med den kan du altid tilgå dit system.

Norton Power Eraser - hjælper dig med at genstarte din computer i fejlsikret tilstand og vil derefter gennemføre en dybdegående virusscanning, der renser indlejrede rootkits infektioner.

Netværksovervågning - viser og overvåger alle de enheder som er tilknyttet dit hjemmenetværk, så du kan se om en tredjepart anvender din internetforbindelse eller aflytter den.

Norton Antivirus sørger løbende for at downloade og installere de seneste opdateringer til antivirusprogrammet - det foregår automatisk og lydløst i baggrunden af Microsoft Windows. Ønsker du ikke at bekymre dig om virusscanning fremadrettet, så kan du indstille Norton Antivirus til at afvikle scanninger på specifikke tidspunkter - f. eks hver mandag eller hver anden dag i ugen osv.

Symantec har med Norton Antivirus udviklet et effektivt antivirusprogram, der vil tiltale de fleste computerbrugere som ønsker optimal beskyttelse imod virus og malware til en overkommelig pris.

Lige siden starten af 1990'erne har Norton Antivirus var i fronten for Windows-baserede computere for at bekæmpe computervira, der dengang bestod af simple stykker af kode som var tilknyttet eksekverbare ".com" filer som, hvis de blev afviklet, ville køre et ondsindet program som medførte forskellige skadevirkninger. Der er løbet meget under broen siden da og computervira og malware er blevet utroligt avanceret og kompliceret i sin indretning - malware fungerer som en levevej for cyberkriminelle verden og endda en lukrativ levevej.

Symantec, udvikleren af bla. Norton Antivirus, beskæftiger sig næsten udelukkende med sikkerhedsløsninger til IT og deres kompetencer inden for IT-sikkerhed er stor - deres antivirusprogram Norton Antivirus er henvendt til den private computerbrugere, der ønsker at sikre sin Windows-baserede computer imod de trusler som lurer online og offline.

Via brugerfladen bliver du mødt med store og brugervenlige knapper til betjening af diverse funktioner i programmet. Der forefindes genveje til scanninger, opdateringer, en panel som viser forbruget af CPU og systemressourcer, samt en knap til avancerede indstillinger. Norton Antivirus har en fin balance imellem sikkerhed og ydelse, så langt de fleste brugere ikke har behov for at dykke ned i de avancerede indstillinger.

En særdeles smart funktion i Norton Antivirus er muligheden for at sætte en inficeret fil i karantæne og erstatte den uden at de påvirker den oprindelige fil. Normalt fungerer særligt ondsindet malware på den måde, at når en essentiel Windows systemfil bliver inficeret så bliver den faktisk taget som gidsel - den bedste løsning til at redde filen er at erstatte den med en kopi af den originale systemfil, men ofte skaber det konflikter i forhold til licensen. Men Norton Antivirus har fundet en genial løsning på problemstillingen - programmet konsulterer Norton Insight databasen (online database) for at lokalisere en identisk og fejlfri fil - derefter afvikles en cloud-baseret sammenligning mellem de to filer. Derefter tilføres Norton Antivirus på brugerens computer med et sæt af instruktioner til at ændre den inficerede fil tilbage til sin originale tilstand.

Hvis malware har gjort en computer ikke-funktionel og det er umuligt at genstarte den med Microsoft Windows, så kan Norton Bootable Recovery Tool to måder at få kontrol med computeren igen - du kan enten opstarte ned Norton Power Eraser eller afvikle en avanceret scanning med henblik genskabelse af dit system.

Sprog: Dansk (andre sprog muligt)

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12 måneder

Platform: Minimum Windows 7

Ean: 037648356077

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]