Norton 360 Standard

Norton 360 Standard stopper alle online trusler inden de når din computer og sikrer din computer imod virus, spyware og diverse malware.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Norton Internet Security er blevet erstattet af Norton 360, så du køber en licensnøgle til den nyeste udgave af dette produkt.


Antivirus - Først og fremmest tilbyder Norton Internet Security beskyttelse imod virus, malware, crimeware og blokerer farlige spam e-mails inden de når din indbakke. Modulet "Identity Protection" lader dig surfe sikkert på internettet og handle online, foretage netbank transaktioner og spille online spil uden risiko for at din computer bliver inficeret med crimeware.

SONAR-aktivitetsbeskyttelse - overvåger filer og data som udviser mistænkelig adfærd, hvis mistanken er stærk nok og adfærden truende, så vil den pågældende fil blive sat i karantæne eller helt slettet.

Download Insight og IP Address Insight - hvis potentielt farlige IP-adresser forsøger at udveksle data med din computer, så vil alt datatrafik automatisk blive afvist og blokeret. IP-adresser som bliver filtreret fra er alle angivet som usikre af Nortons brugergrupper.

Scam Insight - er et modul som løbende vil analyserer de hjemmesider du opretter forbindelse til og besøger. Er der manglende certifikat på hjemmesidens server eller er den usikker på andre niveauer, så vil du blive advaret om det og din færden på internettet vil være langt sikrer end uden Scam Insight.

Antiphishing-teknologi - beskytter dig imod phishing-angreb og metoder som oftest optræder på falske hjemmesider og i vedhæftninger på de e-mails du modtager i din indbakke eller online e-mail service som f. eks Outlook.dk.

Norton Identity Safe - er en service som hjælper med at huske dine brugernavne og kodeord til de online tjenester som du anvender i dit daglige arbejde, f. eks på kontoret. Alle loginoplysninger gemmes og sikres et centralt sted, hvor det ikke er muligt for tredjepart at stjæle dem.

Norton Safe Web - er et tilføjelsesprogram til din browser som klassificerer hjemmesider i dine søgeresultater som sikre eller usikre.

Norton Safe Web til Facebook - overvåger dine aktiviteter på den sociale platform og sørger for at blokere farlige links på Facebook-væggen og beskeder som indeholder links til usikre hjemmesider eller IP-adresser.

Norton Bootable Recovery Tool - hjælper dig med at oprette en redningsdisk på et CD, DVD eller USB medie. Med redningsdisken kan du altid tilgå dit system, hvis f. eks et virusangreb har kompromitteret systemfilerne.

Norton Power Eraser - er et modul som lader dig genstarte din computer i fejlsikret tilstand og vil derefter gennemføre en dybdegående virusscanning, der renser indlejrede rootkits infektioner.

Netværksovervågning - vil overvåge alle aktive netværk som er tilknyttet din computer, både lokale og den aktive internetforbindelse. Hvis tredjepart anvender dine netværk vil du blive informeret af Norton Internet Security med det samme.

Antispam - tilføjer et antispam modul til din e-mail klient, f. eks Microsoft Outlook eller Thunderbird, som minutiøst gennemgår alle mails du modtager. Er der tegn på spam, så bliver de sorteret fra til en specifik spam-mappe, så du er fri for at slette dem og blive irriteret over at din indbakke er fyldt med ubrugelige mails - mange spam e-mails indeholder også farlige links og phishing-metoder, så et effektivt spamfilter er en stor hjælp til den daglige sikring af din computer.

Forældrekontrol - Norton Internet Security har også et modul til "Parental Control" (Forældrekontrol), som blokerer upassende sider for børn og lader forældre overvåge børns sociale aktiviteter på tjenester som Facebook og online chatrum.

2-vejs Firewall - etablerer en firewall som fungerer med en 2-vejs opsætning. Både datatrafik fra internettet, og lokale netværk, bliver overvåget og farlig datatrafik bliver blokeret lydløst - og datatrafik fra din computer til f. eks en fjerncomputer bliver også blokeret, hvis malware forsøger at "ringe hjem" efter forstærkning.

Optimeringsværktøj - indeholder bla. et optimeringsværktøj som kan defragmentere computerens harddisk og forbedre udvalgte områder af ydeevnen.

Startup Manager - hjælper med at frigøre hukommelse fra inaktive processer og optimerer de indstillinger som gør at opstarten i Microsoft Windows forbedres.

Fjernlager leveres indenfor 3-5 hverdage

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2020 - 1 enhed

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]