Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Norton Security Deluxe til 5 enheder

Med Norton Security installeret på din computer er du sikret imod alle de trusler som lurer på internettet.
Regular price: 159.0000 DKK 139 In stock! Order now!

Special Price 139 DKK

Vejl,; Normalpris: 159 DKK

Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge hvor længe en periode du ønsker beskyttelse af dine enheder.

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

Special Price 139 DKK

Vejl,; Normalpris: 159 DKK

Inkl Moms

Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

+ Vi gør opmærksom på at dette er en ældre udgave af Norton og hvis du ønsker den nyeste Norton 360 Deluxe - Klik her


Med til Norton Security Deluxe til 5 enheder får du blandt andet følgende funktioner:

- Sikrer imod virus, malware, spyware og phishing angreb online.
- Holder dit privatliv beskyttet, imens du surfer på internettet.
- Blokerer ondsindede hjemmesider, så du ikke falder i fælder online.
- Analyserer alle dine downloads for potentielt, skadeligt indhold.
- Til mobiltelefon og tablet versionen får du fjernstyring og GEO-lokalisering.

Norton Security kombinerer fremragende beskyttelse imod virus og malware med et brugervenlig interface. Antivirus-teknologien i Norton Security er anerkendt og rangerer altid i top-5 i diverse, uafhængige test. Når virusscanninger afvikles bliver systemydelsen reduceret en smule, men kører ellers tilbagetrukket i baggrunden Windows uden at forstyrre dit arbejde.


Antivirusbeskyttelsen er i top

Norton Security afvikler en virusscanning, så analyseres din computer på leder og kanter – der udføres også en adfærdsanalyse af ukendte koder, som Norton kalder SONAR, en forkortelse for Symantec Online Network Response (Symantec er producenten af Norton-produkterne). Du kan aktivere funktionen ”Community Watch” som løbende samler data om nye trusler og udsender dagligt og ofte på timebasis opdateringer til alle Norton-abonnenter. Du kan vælge at være del af Community Watch via installationen af Norton Security.


Avanceret forsvar imod malware

Norton Security muliggør et avanceret forsvar imod malware, som muligvis ikke eksisterer i ældre versioner af Microsoft Windows, så som Structural Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) og address space layout randomization (ASLR) og forhindrer også deaktivering af Java Security Manager. Det kan lyde ret uforståeligt for de fleste computerbrugere og det er heller ikke aspekter som man kan bekymre sig om i hverdagens brug af computeren – det er blot en ekstra tryghed som du opnår ved at have Norton Security installeret.


E-mail og browserbeskyttelse

Norton Security markerer mistænkelig e-mail beskeder som mistænkes for at indeholder farlige links (phishing-forsøg og henvisninger til ondsindede hjemmesider) og hvis der er meget stor sandsynlighed for utroværdige spam e-mails, så placeres disse e-mails straks i ”Spam” mappen i din e-mail klient. Nortons antispam modul filtrerer indkommende e-mail beskeder og tilføjer ”(NortonAntispam)” til emnelinjen på disse meddelelser. Hvis du bruger Microsoft Outlook, omdirigerer programmet automatisk disse meddelelser til ”Spam/Junk” mappen. De, som bruger en anden e-mail klient, er nødt til at oprette en meddelelsesregel for at anbringe spam e-mails i den rette mappe.

Derudover har Norton også en funktion til browserbeskyttelse, som hjælper med at sikre browserne Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox imod ondsindet kode som f. eks. forsøger at overtage kontrollen med din browser og downloade ondsindet programmer eller ligefrem malware uden dit vidende. Norton Security mangler imidlertid Bitdefender-produkternes evne til proaktivt at beskytte data mod et angreb fra krypterende løsepengeopkrævere (også kaldet ransomware), eller Trend Micro-produkternes funktion til at sikkerhedskopiere filer, der bliver truet af ransomware trusler.


Ydelsesoptimering på nem måde

Norton Security har en hel ydelsessektion med adskillige hjælpeprogrammer, så som et program til diskfragmentering, en funktion til oprydning af midlertidige filer i Windows og en ”Startup Manager”, der foreslår at ”forsinke” visse programmer for at opstarte computeren hurtigere. Der findes en pæn graf-sektion som viser processorstatistikker, samt informationer om computerens disk- og netværk. Sektionen viser også oversigter over download af filer, installationer, optimeringer og andre væsentlige hændelser på din computer.


Vedrørende dit abonnement

Vi gør opmærksom på at ved fornyelse af produktet frafalder resterende tid på dit nuværende abonnement. Derfor skal du vente med at aktivere den nye licens lige inden udløbsdato. Fungerer ikke med Windows Phone. Dog er det kun Tyverisikringen du får på dine iOS enheder. Vi anbefaler IKKE at købe produktet hvis det kun skal bruges på iOS.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 eller nyere (alle versioner). Nogle beskyttelsesfunktioner er ikke tilgængelige i Windows 8 Start-skærmbrowsere.
Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere med SHA2-understøttelse.

macOS:
Nuværende og tidligere to versioner af Apple macOS.
* Funktioner der ikke er understøttede: Norton Cloudbackup, Norton-forældrestyring, Norton SafeCam.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:

iPhones eller iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 5 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Version: 3.0

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]