Norton Security Premium

Med Norton Security får du en komplet sikkerhedsløsning til hele din familie som sikrer 10 computere, tablets og mobiltelefoner i husstanden.
Regular price: 709.0000 DKK 709 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
709,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Med til Norton Security får du blandt andet følgende funktioner:

- Sikrer imod virus, malware, spyware og phishing angreb online.
- Holder dit privatliv beskyttet, imens du surfer på internettet.
- Blokerer ondsindede hjemmesider, så du ikke falder i fælder online.
- Analyserer alle dine downloads for potentielt, skadeligt indhold.
- Til mobiltelefon og tablet versionen får du fjernstyring og GEO-lokalisering.

Norton Security kombinerer fremragende beskyttelse imod virus og malware med et brugervenlig interface. Antivirus-teknologien i Norton Security er anerkendt og rangerer altid i top-5 i diverse, uafhængige test. Når virusscanninger afvikles bliver systemydelsen reduceret en smule, men kører ellers tilbagetrukket i baggrunden Windows uden at forstyrre dit arbejde.


Antivirusbeskyttelsen er i top

Norton Security afvikler en virusscanning, så analyseres din computer på leder og kanter – der udføres også en adfærdsanalyse af ukendte koder, som Norton kalder SONAR, en forkortelse for Symantec Online Network Response (Symantec er producenten af Norton-produkterne). Du kan aktivere funktionen ”Community Watch” som løbende samler data om nye trusler og udsender dagligt og ofte på timebasis opdateringer til alle Norton-abonnenter. Du kan vælge at være del af Community Watch via installationen af Norton Security.


Avanceret forsvar imod malware

Norton Security muliggør et avanceret forsvar imod malware, som muligvis ikke eksisterer i ældre versioner af Microsoft Windows, så som Structural Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) og address space layout randomization (ASLR) og forhindrer også deaktivering af Java Security Manager. Det kan lyde ret uforståeligt for de fleste computerbrugere og det er heller ikke aspekter som man kan bekymre sig om i hverdagens brug af computeren – det er blot en ekstra tryghed som du opnår ved at have Norton Security installeret.


E-mail og browserbeskyttelse

Norton Security markerer mistænkelig e-mail beskeder som mistænkes for at indeholder farlige links (phishing-forsøg og henvisninger til ondsindede hjemmesider) og hvis der er meget stor sandsynlighed for utroværdige spam e-mails, så placeres disse e-mails straks i ”Spam” mappen i din e-mail klient. Nortons antispam modul filtrerer indkommende e-mail beskeder og tilføjer ”(NortonAntispam)” til emnelinjen på disse meddelelser. Hvis du bruger Microsoft Outlook, omdirigerer programmet automatisk disse meddelelser til ”Spam/Junk” mappen. De, som bruger en anden e-mail klient, er nødt til at oprette en meddelelsesregel for at anbringe spam e-mails i den rette mappe.

Derudover har Norton også en funktion til browserbeskyttelse, som hjælper med at sikre browserne Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox imod ondsindet kode som f. eks. forsøger at overtage kontrollen med din browser og downloade ondsindet programmer eller ligefrem malware uden dit vidende. Norton Security mangler imidlertid Bitdefender-produkternes evne til proaktivt at beskytte data mod et angreb fra krypterende løsepengeopkrævere (også kaldet ransomware), eller Trend Micro-produkternes funktion til at sikkerhedskopiere filer, der bliver truet af ransomware trusler.


Ydelsesoptimering på nem måde

Norton Security har en hel ydelsessektion med adskillige hjælpeprogrammer, så som et program til diskfragmentering, en funktion til oprydning af midlertidige filer i Windows og en ”Startup Manager”, der foreslår at ”forsinke” visse programmer for at opstarte computeren hurtigere. Der findes en pæn graf-sektion som viser processorstatistikker, samt informationer om computerens disk- og netværk. Sektionen viser også oversigter over download af filer, installationer, optimeringer og andre væsentlige hændelser på din computer.


Vedrørende dit abonnement

Vi gør opmærksom på at ved fornyelse af produktet frafalder resterende tid på dit nuværende abonnement. Derfor skal du vente med at aktivere den nye licens lige inden udløbsdato. Fungerer ikke med Windows Phone. Dog er det kun Tyverisikringen du får på dine iOS enheder. Vi anbefaler IKKE at købe produktet hvis det kun skal bruges på iOS.

Windows:

- Styresystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Processor: 1 GHz processor
- Hukommelse: 4 GB RAM
- Harddiskplads: 1 GB

Mac:

- Styresystem: Den aktuelle og de to tidligere versioner af Mac OS
- Processor: Intel processor
- Hukommelse: 4 GB RAM
- Harddiskplads: 1 GB

Android:

- Styresystem: Android 4.0 og nyere

Sprog: Dansk

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 36 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Version: 2019

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]