Norton Utilities

Er din computer blevet langsom? Norton Utilities kan hjælpe dig med at få en hurtigere computer igen.
Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
159,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Norton Utilities er et hjælpeværktøj, designet til at hjælpe med at analysere, konfigurere, optimere og vedligeholde en computer.

Funktionerne kan grupperes inden for disse områder:

Systemoptimering
Smart defragmentering
Registreringsværktøjer
Oprydning i data
Datagendannelse
Permanent fjernelse af datagendannelse

Norton Utilities har mange funktioner for som holder din computer i topform. Primære arbejdsområder fokuserer på, at computeren starter hurtigere op og generelt har en bedre ydeevne ved enhver opgave.

Brugerfladen tilbyder et generelt overblik over computersystemets helbredstilstand. 1-Click Optimization lader Norton Utilities ordne alle typer af hastighedsnedsættende problemer, løse problemer inden for privatsfære, fjerne ubrugte applikationer m.m.

Hver fremgangsmåde kan deaktiveres i indstillingerne. Brugerfladen tilbyder også nogle hurtige links til værktøjer, som vil kunne bruges til løbende vedligeholdelse. Det er værd at bemærke, at du kan oprette systembackup lige før du anvender optimeringsforslag.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]