Norton Utilities

Er din computer blevet langsom? Norton Utilities kan hjælpe dig med at få en hurtigere computer igen.
Regular price: 89.0000 DKK 89 In stock! Order now!
89 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Norton Utilities er et hjælpeværktøj, designet til at hjælpe med at analysere, konfigurere, optimere og vedligeholde en computer.

Funktionerne kan grupperes inden for disse områder:

Systemoptimering
Smart defragmentering
Registreringsværktøjer
Oprydning i data
Datagendannelse
Permanent fjernelse af datagendannelse

Norton Utilities har mange funktioner for som holder din computer i topform. Primære arbejdsområder fokuserer på, at computeren starter hurtigere op og generelt har en bedre ydeevne ved enhver opgave.

Brugerfladen tilbyder et generelt overblik over computersystemets helbredstilstand. 1-Click Optimization lader Norton Utilities ordne alle typer af hastighedsnedsættende problemer, løse problemer inden for privatsfære, fjerne ubrugte applikationer m.m.

Hver fremgangsmåde kan deaktiveres i indstillingerne. Brugerfladen tilbyder også nogle hurtige links til værktøjer, som vil kunne bruges til løbende vedligeholdelse. Det er værd at bemærke, at du kan oprette systembackup lige før du anvender optimeringsforslag.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]