Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Norton WiFi Privacy VPN

Beskyt din datatrafik og se udenlandske TV-serier og film med denne VPN fra Norton.
Regular price: 59.0000 DKK 59
 

Norton har udviklet en VPN-løsning som sikrer din personlige oplysninger online - alt fra kodeord, brugernavne, bankoplysninger, kreditkort og lignende følsom data som du udveksler online.

Kort fortalt, så er den primære funktion i Norton WiFi Privacy VPN at kryptere alt den datatrafik som løber fra din computer, smartphone eller tablet og over internettet - når du f.eks. shopper online og afgiver din kreditkortoplysninger er en VPN påkrævet, så disse følsomme data ikke ender i den forkertes hænder.

Som VPN-løsningen kan du installere Norton WiFi Privacy VPN under Windows, Mac OS X, samt på Android og iOS mobile ender.

Nu kan du betale regninger og læse e-mails på offentlige Wi-Fi-netværk uden at bekymre dig om, at hackere og identitetstyve kan stjæle dine private data. Med Norton WiFi Privacy kan du forvandle ethvert offentligt hotspot til et sikkert virtuelt privat netværk (VPN). Når din adgangskode og andre fortrolige data er krypteret, og din placering er beskyttet, kan selv ikke annoncører spore dig. Få Norton WiFi Privacy, og gå sikkert online med din pc, Mac, smartphone eller tablet på offentlige netværk.


Beskyt dine oplysninger på offentlige Wi-Fi-netværk

Selvom offentlige Wi-Fi-netværk er praktiske, er de aldrig sikre. Når du sender data over internettet på et ubeskyttet Wi-Fi-hotspot, eksponerer du dine følsomme oplysninger, som f.eks. adgangskoder, billeder og kreditkortnumre, over for hackere og identitetstyve. Norton WiFi Privacy krypterer disse oplysninger, så du kan bruge din pc, Mac, smartphone eller tablet på ethvert offentligt Wi-Fi-hotspot uden bekymringer.


Gør det offentlige Wi-Fi-netværk privat

Uanset om du er bekymret for, at cyberkriminelle skal stjæle dine adgangskoder, eller at virksomheder registrerer dine aktiviteter online, hjælper Norton WiFi Privacy dig med at holde din onlineidentitet og -aktivitet anonym – uanset hvor du bruger internettet. Norton WiFi Privacy er et virtuelt privat netværk (VPN), der krypterer dine personlige oplysninger, og hvor dine online aktiviteter samt din placering ikke registreres eller gemmes.

 
Nyd din frihed online – hvor som helst

I dag er det nemt at oprette forbindelse og bevare kontakten via offentlige Wi-Fi-netværk, og få følelsen af at være tæt på hjem, selv når du rejser med arbejdet og i fritiden. Med Norton WiFi Privacy kan du endda få adgang til dine foretrukne apps og websites alle steder, præcis som derhjemme.

 
Hvad er en VPN?

Et virtuelt, privat netværk (VPN) giver dig beskyttelse af personlige oplysninger og anonymitet online ved at oprette et privat netværk fra en offentlig internetforbindelse. Med Norton WiFi Privacy bliver alle dine mest følsomme data, som du sender og modtager fra enheden, såsom adgangskoder og kreditkortnumre, krypteret og konverteret til et format, der ikke kan læses og spores, før de når til den tilsigtede destination.


Derfor har du brug for VPN

Tænk på alle de gange, du har været på farten og læst e-mails i køen på caféen eller tjekket din bankkonto i venteværelset hos lægen. Medmindre du var logget på et privat Wi-Fi-netværk, der krævede adgangskode, var alle de data, der blev sendt, sandsynligvis tilgængelige for fremmede, der lyttede med på det samme netværk. Den kryptering og anonymitet, som et VPN-netværk giver, beskytter alle dine onlineaktiviteter: Afsendelse af e-mails, onlinekøb og betaling af regninger. VPN-netværk er også med til at gøre dig anonym på nettet.


Man in the middle-angreb


En af de mest udbredte trusler på disse netværk kaldes Man in the Middle-angreb (MitM). Et MitM-angreb kan grundlæggende beskrives som en form for aflytning. Når en computer opretter forbindelse til internettet, sendes data fra A (computeren) til B (tjenesten/webstedet), og sårbarheder kan give en angriber mulighed for at komme ind mellem disse transmissioner og "læse" dem. Så det, du troede var privat, er det ikke.


Ikke-krypterede netværk

Kryptering betyder, at de meddelelser, der sendes mellem din computer og den trådløse router, har form af en "hemmelig kode", så de ikke kan læses af andre, der ikke har nøglen til koden. De fleste routere leveres med kryptering slået fra som standard, og den skal slås til, når netværket konfigureres. Hvis netværket konfigureres af en IT-ekspert, er der stor sandsynlighed for, at kryptering er aktiveret. Der er dog ingen sikker måde at afgøre det på.


Distribution af malware

På grund af sårbarheder i softwaren er der også måder, hvorpå hackere kan placere malware på din computer, uden at du opdager det. En softwaresårbarhed er et sikkerhedshul eller en svaghed i operativsystemet eller softwareprogrammet. Hackere kan udnytte denne svaghed ved at skrive kode, der er målrettet mod en specifik sårbarhed, og derefter placere malwaren på din enhed.


Ondsindede hotspots

Et ondsindet adgangspunkt snyder ofrene til at oprette forbindelse til det, de tror, er et legitimt netværk, fordi navnet lader til at være i orden. Lad os for eksempel sige, at du overnatter på hotel og vil oprette forbindelse til hotellets Wi-Fi-netværk. Du tror måske, at du vælger det rigtige netværk, når du klikker på det netværk, der viser navnet på hotellet. Men det er ikke tilfældet. I stedet har du netop oprettet forbindelse til et ondsindet hotspot, der er konfigureret af cyberkriminelle, der nu har adgang til dine følsomme oplysninger.


Sådan vælger du VPN

Når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, er du bedst beskyttet ved at bruge en VPN-løsning som f.eks. Norton WiFi Privacy.

Her er en række spørgsmål, du bør stille, når du vælger VPN-udbyder:

1. Er dette en gratis VPN-tjeneste med indbyggede reklamer? Sender de dine personlige oplysninger til deres annoncører som "betaling" for, at du bruger deres "gratis VPN-tjeneste"? En velanset VPN-tjeneste bruger mange penge på at sikre deres tjenesteniveau og yde support til deres kunder. Husk, at virksomhederne skal have betaling på en eller anden måde, for at de kan drive deres VPN-tjeneste. Spørgsmålet er, hvad de indsamler og hvordan.

2. Respekterer de dit privatliv? Pointen med at bruge et VPN-netværk er at beskytte dit privatliv, så det er vigtigt, at din VPN-udbyder også respekterer dit privatliv. De skal have en politik om aldrig at spore eller logge dine onlineaktiviteter.

3. Bruger de den nyeste protokol? OpenVPN giver større sikkerhed end andre protokoller, som f.eks. PPTP.

4. Sætter de datagrænser? Afhængigt af, hvordan du bruger internettet, kan båndbredden have stor betydning for dig. Sørg for, at deres tjenester opfylder dine behov ved at kontrollere, at du får fuld og ubegrænset båndbredde uden datagrænser. Husk, at nogle produkter måske ikke koster penge, men at du i stedet bliver udsat for regelmæssige reklamer.

5. Hvor befinder serverne sig? Du skal afgøre, hvilke serverplaceringer, der er vigtige for dig. Hvis du ønsker, at det skal se ud som om, du bruger nettet fra et specifikt lokalitetlandeområde, skal du sørge for, at der er en server i det land.

6. Vil du kunne være i stand til at konfigurere VPN-adgang på flere enheder? Hvis du ligner den gennemsnitlige forbruger, bruger du mellem tre og fem enheder. Ideelt set vil du kunne bruge VPN på dem alle samtidig.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 1 enhed
- Styresystem: Windows, Mac, iOS, Android
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Windows 7, Windows 8, Windows 10
Mac OS X, samt de to tidligere versioner
iOS, samt de to tidligere versioner
Android 4.1 eller nyere

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Ean: 5397039347356

Version: 2019 - 1 enhed

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]