Microsoft Office 365 Home

Office 365 Home omfatter Word, Excel, PowerPoint, Outlook og kan installeres på op til 30 enheder.
Regular price: 599.0000 DKK 599 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
599,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Denne version af Office 365 kan installeres på både 32-bit og 64-bit Windows-baserede computere, samt Macintosh-baserede computere, iPad fra Apple og Android enheder som mobiltelefon og tablet-computer. Det er ligeledes muligt at læse og redigere Office-dokumenter med Windows Phone, Apple iPhone og Android mobiltelefoner (bliver installeret som Office Mobile som en app på disse enheder).

Office 365 Home indeholder følgende Office-programmer:

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access

Her er højdepunkterne ved Office 365 Home:

- Kan installeres på 5 computere, 5 mobiltelefoner og 5 tablets i alt (15 installationer)

- 1 TB OneDrive-skylagerplads til hver bruger

- 60 minutters Skype-taletid pr. måned til mobil- og fastnettelefoner til hver bruger


Er der forskel på Office 365 Home Premium og Office 365 Home?

Nej. Microsoft startede med at kalde produktet for "Office 365 Home Premium", men har nu forkortet navnet til "Office 365 Home". Alle funktioner, moduler og fordele er de samme. Den version du køber via vores webshop er præcis den samme som Microsoft selv forhandler, hvor vi derimod forhandler det til en lavere pris.


Antal enheder

Du kan installere Office 365 Home på op til 5 individuelle computer/enheder i alt + 5 tablets og 5 mobiltelefoner dvs. 15 installationer i alt (herunder enheder med Windows, Apple og Android). Du kan tilknytte op til 4 medlemmer fra din husstand eller på din arbejdsplads (dvs. 5 unikke brugerprofiler i alt inklusiv din egen). Du kan fordele de 5 licenser på forskellige computere og enheder. Du kan frit installere de 5 licenser på tværs af følgende computere/enheder:

Windows-computer, Macintosh-computer, Windows-tablet, eller Apple iPad (du vælger selv hvordan du kombinerer dine 5 licenser på de 5 enheder til mobiltelefon og de 5 enheder til tablets). Du kan få adgang til dine dokumenter online via Office Mobile-apps til iPhone, Android mobiltelefoner og Windows Phone.


1 TB online lagerplads

Via Microsofts online service OneDrive får alle brugere af Office 365 som udgangspunkt 1 TB gratis online lagerplads. Så snart du har aktiveret dit abonnement på Office 365 kan du dele abonnementet med op til 4 andre medlemmer af din husstand, hvert medlem som inkluderes i Office 365 abonnementet får 1 TB ekstra lagerplads via OneDrive. Du kan brug lageret til dokumenter, fotografier og videoer, så du kan redigere og dele dem fra stort set overalt og på alle dine enheder.


Altid opdateret

Så længe du har et aktivt abonnement på Office 365 bliver alle Office-programmer, som du har installeret på din computer/enhed, altid opdateret til de nyeste versioner så snart nye opdateringer er tilgængelige fra Microsofts side - så dine installerede versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access er altid 100% opdateret!


Office 365 på mobiltelefon

På din mobiltelefon kan du anvende Office Mobile som er en slags mobil-version af Office 365, der tillader at du kan læse og redigere Office-dokumenter via din mobiltelefon. Office Mobile kan anvendes på en Windows Phone, iPhone og Android mobiltelefon. Redigerer du dokumenter via Office Mobile, så vil den oprindelige formatering blive bibeholdt. Office Mobile er præinstalleret på Windows Phone, hvorimod du selv skal downloade den relevante app med din iPhone eller Android mobiltelefon.


Kan jeg installere Office 365 på min Mac?

Modulerne som er tilgængelige for Mac-brugere, og deres versionsnumre, kan være forskellige fra dem, der er tilgængelige for pc-brugere. Hvis du har et aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnement samt tilgængelige installationer, kan du installere Office med Word-, Excel-, PowerPoint- og Outlook-programmerne på din Mac. OneNote til Mac fås som en separat download fra Mac App Store. Programmerne Publisher og Access er ikke tilgængelige til Mac.


Hvad med Office 365 på andre styresystemer?

Office 365, i både "Home" og "Personal" udgaven, kan installeres på følgende styresystemer og enheder:

Windows-tablet
Windows Phone
iOS
Android

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det er ikke alle modulerne i Office-pakken som er tilgængelige på disse styresystmer/enheder. Se vores oversigt her som er direkte fra Microsofts egen hjemmeside:

Windows-tablet: Office 2016-versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Windows 8 eller nyere er påkrævet. Office Mobile-programmer (Word, Excel, PowerPoint og OneNote) kræver Windows 10.

Windows Phone: Office Mobile-programmer (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kræver Windows 10.

iOS: Office til iPad og iPhone (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kræver iOS 8.0 eller nyere. Office til iPad Pro kræver iOS 9.0 eller nyere.

Android: Office til Android (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kan installeres på tablets og telefoner, der opfylder følgende kriterier: Kører Android KitKat 4.4 eller nyere og har en ARM-baseret processor eller en Intel x86-processor.


Support

Microsoft yder support og hjælp til de problemstillinger du måtte have med Office 365, både via telefon, e-mail og online chat.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: Office 365 Home
- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 5 PC eller Mac + 5 mobiltelefon + 5 tablets
- Styresystem: Windows, Mac, iPad, iPhone, Android, Windows Phone
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 30

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Ean: 0885370509571

Producentnummer: 6GQ-00092

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]