Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Skylum Aurora HDR

Aurora HDR til Windows og Mac er et prisvindende multimedie software, der tager dine fotos til et helt nyt niveau af kvalitet og kreativitet.
Regular price: 789.0000 DKK 789
 

Hvis du er på jagt efter et af markedet absolut bedste fotoredigeringssoftware derude, er du bestemt ikke alene. Mange kender til Lightroom, som bestemt er helt fantastisk når det gælder redigering af billeder og et mere All around software produkt. Men er du vild med tage billeder af landskaber, større objekter som biler, bygninger eller vil du gerne have dine ferie billeder af de flotte naturområder virkelig skiller sig ud. Vil du gerne have dine landskaber til at ligne dine windows eller mac baggrunde, så er Aurora præcis det software du leder efter. Hos e-Gear.dk har vi prøvet nye programmer i flere måneder, for at finde gode alternativer og hjælpe vores kunder med at udvide deres horrizont. Dog skal man typisk huske at opveje funktionalitet, pris og muligheder, med det man kender iforvejen.


Og vi kan kun sige WOW til Aurora og specielt hvis man sammenligner med det mere kendte Adobe Lightroom. Det siger sig selv at det ene er stærk i nogle ting end det andet, men mængden af funktionaliteter og muligheder man får med i Aurora er ikke småting.
Når du vælger Aurora HDR får du faktisk hele 20+ super gode værktøjer som du kan bruge til at gøre dine billeder helt fantastiske. Det er værktøjer som med et simpelt tryk starter en HDR-redigeringsproces.


Du får super fede filtre (luts) inkluderet i prisen, så du med ét klik kan lave kreative farvejusteringer, polarisering, farvetone, denoising, dodge & burn og meget mere. Det giver dig altså hurtig kontrol så du kan lave billeder i super flot HDR kvalitet.HDR Denoise
Er et kraftfuldt værktøj som automatisk genkender støj i dine bileder og faktisk fjerner det uden du skal gøre noget som helst, men samtidig bevarer den fremragende kvalitet og alle dine detaljer i billederne.


HDR Clarity
Et enkelt værktøj som nemt booster skarphed og farver i dine HDR billeder. Tilføjer contrast de helt rigtige steder uden at påvirke andre farve elementer i billedet.


Du får altså over 80 unikke "looks" inkluderet som giver dine billeder et øjeblikkeligt fantasitisk look med kun et klik. Aurora HDR Looks, der er designet i samarbejde med Serge Ramelli, Trey Ratcliff, Randy Van Duinen og andre anerkendte fotografer, giver dig førsteklasses resultater.


Der følger mange flere unikke funktioner som gør det nemt for dig at redigerer dine billeder som en professionel. Læs vores blog hvor vi er gået endnu mere i dybden omkring Aurora HDR.Hos e-Gear.dk har vi ligeledes kigget lidt på det vi selv kendte med Adobe lightroom sammenlignet med Aurora og igen er der ikke meget at sige end WOW.


Vi elsker selv at arbejde med foto og video, men skal vi være helt ærlig, så det ikke altid at tiden lige er til selve fotoredigering. Men skal vi hurtigt lave nogle billeder til facebook med mere er Aurora HDR, det perfekte værktøj. For når man først lige kender opsætningen af programmet, kan du lyn hurtigt få de flotteste billeder på ingen tid.


Flere og flere amatørere og virksomheder har fået lysten til at kunne gøre mere ved sine billeder til sine sociale medier, hjemmeside eller blog, specielt når man ser alle disse fantastiske fotos på Instagram, kan det godt frustrerer, at man ikke selv kunne redigere sine billeder på samme måde.


Men med Aurora er flotte billeder blevet allemandseje!Hos e-Gear.dk har vi i flere år brugt Lightroom til at redigere vores fotos, og vi har altid været godt tilfreds med, hvordan de endte sig og ikke mindst hvordan vi kom frem til resultatet. Men vi har nok altid følt, at vi ikke fik alt ud af de værktøjer som vi havde til rådighed, for det er lidt mere indviklet at sætte sig ind i de mange muligheder. Det var faktisk derfor vi besluttede os for at undersøge markedet for billedbehandlingsprogrammer og vi har fundet et par stykker som tilbyder nogle super stærke alternativer til lightroom som f.eks. Aurora. og luminar - som du kan læse mere om her


Aurora HDR sammenlignet med Lightroom


Funktionalitet kontra formål


Når man starter med at sammenligning af Aurora HDR og Lightroom, er udgangspunktet jo lidt at sammenligne æbler til æbler. Faktum er dog, at de ikke er helt på linje og faktisk skiller sig ret meget ud. Både i styrker og svagheder. Men hvordan kan du sammenligne funktionaliteten i to fotoredigeringsprogrammer, medmindre du først taler om deres formål?


Aurora HDR er et specialiseret til en bestemt type af fotografering - kaldet High Dynamic Range eller HDR.


HDR er typisk det du kender fra dit tv. Det er det samme koncept i tilfælde af Aurora HDR, men selvfølgelig til fotografering. Når du tager billeder, skal du huske at indstille det til HDR - Det er ikke svært og du kan faktisk vælge det helt simpelt på din smartphone.


På den anden side er Adobe Lightroom en mere all-purpose fotoredigerer. Det "specialiserer" sig ikke rigtig i nogen bestemt type fotoredigering.


Interface når det gælder Aurora HDR og Adobe Lightroom.
Når det kommer til det, selvom disse to softwareprogrammer begge er fotoredigeringsværktøjer. Det betyder faktisk bare at opsætningen er "mere eller mindre" den samme og er du bare lidt bekendt med lightroom, så det nemt at sætte sig ned og arbejde med Aurora HDR


Du kan lave billeder i høj kvalitet i både Aurora HDR og Adobe Lightroom. Vi føler dog, at Aurora er en bedre redigeringsoplevelse - det er let at bruge, det er mere intuitivt. Det er ikke perfekt, men det er der jo aldrig noget der er og det bygger nok også lidt på preferencer.


Det er ikke sandsynligt, at Aurora HDR nogensinde vil "overtage" som din primære fotoredigeringssuite - men Aurora HDR er fantastisk til at redigere fotos af høj dynamisk rækkevidder. Er du vild med at tage billeder af naturen, bygninger, dine rejser (de flotte landskaber eller bygninger)


Så ønsker du mere ud af dine HDR billeder når du poster på facebook, instagram eller tilføjer billeder til dine videoer, så er Aurora HDR et perfekt valg.


Læs vores blog hvor vi er gået endnu mere i dybden omkring Aurora HDR


Ønsker du et mere All around fotoredigeringsprogram, så er Luminar det produkt du leder efter. Klik her for at læse mere.

Mac
MacBook®️, MacBook Air®️, MacBook Pro®️, iMac®️, iMac Pro®️, Mac Pro®️, Mac mini®️ Processor Intel®️ 64-bit Core ™ ️ 2 Duo eller bedre Hukommelse 8 GB RAM eller mere macOS®️ Catalina 10.15, Mojave 10.14, High Sierra 10.13, Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5 Harddisk 2 GB ledig plads, SSD for den bedste ydelse Vis 1280x768 opløsning eller bedre Du kan kontrollere dine systemspecifikationer og hardware ved at vælge > Om denne Mac
Windows

Åbn GL 3.3 eller nyere kompatible grafikkort Processor Intel®️ Core ™ ️ i5 eller bedre Hukommelse 8 GB RAM eller mere Microsoft Windows®️ 7, Windows®️ 8.1, Windows®️ 10 (kun x64-bit OS) Harddisk 2 GB ledig plads, SSD for bedste ydelse Vis 1280x768 opløsning eller bedre Du kan kontrollere dine systemspecifikationer ved at åbne Indstillinger og klikke på About

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 5 enheder

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Version: 2020

Producent : Skylum

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]