SoftMaker Office Home & Business

SoftMaker Office er et funktionsrigt og billigt alternativ til Microsoft Office 2019 og Office 365 og du kan installere programmet på hele 5 enheder.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
299 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Microsoft har med deres Office-pakke markedets bedste softwareløsning til kontorprogrammer som tekstbehandling, regneark og præsentationer. Prisen på de forskellige Office-løsninger er derfor også til at tage og føle på.

Hvis du gerne vil have et billigt alternativ til Microsoft Office og modulerne Word, Excel og PowerPoint som har næsten identiske funktioner og muligheder, så vil vi anbefale SoftMaker Office.


Hvad kan SoftMaker Office?

SoftMaker Office er et alternativ til Office-pakken som indeholder næste alle de samme funktioner som Word, Excel og PowerPoint. Med andre ord, så kan SoftMaker Office hjælper med tekstbehandling, dokumenthåndtering, regneark, udregninger, budgetter, præsentationer osv. Opgaver til hjemmecomputeren og til den mindre virksomhed kan nemt klares af SoftMaker Office.

Alt sammen på dansk og du kan installerer SoftMaker Office på op til 5 separate computere, modsat Microsoft Office 2019 som kun giver adgang til én installation.


Funktionerne i SoftMaker Office

SoftMaker Office indeholder i alt tre store moduler som hedder TextMaker som svarer til Microsoft Word,, PlanMaker svarer til Excel og Presentations svarer til PowerPoint).

TestMaker hjælper dig med at skabe dokumenter, flyers, brochurer, forretningsbrev, opgaver og alle typer af tekstfiler i DOCX filformatet som er kompatibelt med Microsoft Word.

PlanMaker hjælper dig med at oprette projektmapper til udregninger, grafer, budgetter, økonomiske udregninger og næsten alle de funktioner du kender fra Microsoft Excel. Filformatet er XLSX.

Presentations hjælper dig med at skabe animationer, slideshows og adskillige andre professionelle præsentationer i PPTX filformatet så du nemt at åbne og redigere PowerPoint præsentationer i programmet.


Det tekniske ved SoftMaker Office

SoftMaker Office er udviklet som et direkte alternativ til Microsoft Office og er derfor kompatibelt med alle Microsoft Office versioner fra Office 1997 til Office 2016. SoftMaker Office understøtter Microsoft Office filformaterne DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT og PPTX. Så du kan åbne dine Microsoft Office dokumenter uden problemer i SoftMaker Office.

Du kan eksportere og konvertere disse tilformater til PDF, HTML og EPUB filer, hvis du har behov for det.

Hvis du ønsker det, kan du installere SoftMaker Office på et USB-drev og anvende det helt uden en installation på din computer.

Denne udgave af SoftMaker Office tillader dig at installere alle modulerne på op til 5 forskellige computere. Licensperioden er livslang og du skal ikke forny eller betale et abonnement.

Windows:

- Styresystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Processor: 1 GHz processor
- Hukommelse: 4 GB RAM
- Harddiskplads: 200 MB

Antal licenser: 5

Varighed : Ubegrænset levetid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2018

Producent : SoftMaker

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]