Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Sikkerhed til din virksomhed

Det har aldrig været vigtigere end nu at sikre sin virksomhed. Virksomheder er særligt udsatte fordi at oftest er der informationer, mails og andre informationer offentlig tilgængeligt på nettet. Typisk er virksomheden registeret på mange forskellige hjemmeside i forbindelse med markedsføring og andre tiltag. Derudover har virksomhedens ansatte ofte adgang til en bærbar eller bruger sin arbejdscomputer til andet end bare arbejde. Derfor er man særligt udsat for sikkerhedsfejl i virksomheden, både når det gælder mails eller andet software som bliver installeret på virksomhedens computere.

Hos e-Gear.dk arbejder vi løbende med små og mellemstore virksomheder som ønsker en sikkerhedsløsning til deres virksomhed. En af de afgørende områder som virksomhederne oftest prioriterer er at kunne administrer en løsning på alle virksomheds enheder og her anbefaler vi Bullguard small office der giver virksomheden mulighed for styrer alle installationer fra en enkelt administrator computer. Med BullGuard small office kan du dække fra 10 og helt op til ubegrænset antal enheder i virksomheden. Har du brug for en mindre løsning tilbyder vi naturligvis også dette.

Har du spørgsmål til hvilken løsning du skal vælge, er du meget velkommen til at skrive til [email protected]

 

Resultat
  1. Sikre din virksomhed mod cybertrusler med KAS Small Office Security. Beskytter både server, pc, mac samt mobile enheder.
    √ På lager
    579 DKK Inkl Moms

    Abonnementsperiode : 1 år

    Antal : 1 bruger med 5 til 25 PC'er + mobil