0 Vare
2mail

Billigt software til private og erhverv

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

 


Vi har dansk support og er klar til vejlede dig i hvordan du sikrer din computer bedst!

Skriv til os på [email protected]
eller se vores andre kontaktmuligheder her

 

Tilbage

Sådan flytter du Adobe Photoshop Lightroom 6 til en ny PC / Mac

 

For at kunne flytte Adobe Photoshop Lightroom 6 til en ny PC / Mac, så er det nødvendigt at deaktivere licensen på den nuværende PC / Mac før licensen kan genaktiveres på den nye PC / Mac.
Følg de 4 simple trin herunder for deaktivere Adobe Photoshop Lightroom 6.


1.    Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2.    Start programmet.

3.    Vælg Help > Sign Out (dit Adobe ID).

 


4.    Klik på Sign Out.

 


Licensen er nu deaktiveret og det er nu muligt at installere, samt at genaktivere Adobe Photoshop Lightroom 6 på den nye PC / Mac.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.