Vi giver råd til, hvordan du bedste sikrer dine kundedata. Med en BullGuard Small Security løsning, skal du ikke længere sove uroligt om natten, af frygt for et hackerangreb. Virksomheder der ikke har taget højde for risiciene ved et cyperangreb, kan risikere alvorlige konsekvenser, hvis angrebet lykkes. Det kan være alt fra økonomiske tab til kundetillid. Mange mindre virksomheder er ikke klar over, at de er langt mere udsatte for et cyperangreb, end de større virksomheder er. Dette skyldes at IT-kriminelle godt ved, at de mindre virksomheder oftest prioritere dette fra. Vi håber, at du læser hele blogindlægget, så du forstår vigtigheden af at beskytte dine kundedata.

1 Råd: Beskyt dine ansatte mod phishing

Du kender måske allerede til begrebet phishing, som er et udbredt internetfænomen, hvor svindlere

forsøger at udgive sig for at være legitime kilder som fx banker. Tidligere var det nemmere at gennemskue falske beskeder og mails. I dag er bagmændende blevet mere professionelle og finder hele tiden nye metoder, hvorpå de kan få fat i fortrolige oplysninger. En af metoderne er en typisk phishing-mail, hvor bagmændende udgiver sig for at være direktøren i virksomheden.

I den falske e-mail kan de bede om følgende:

• Du skal aktivere din konto ved at trykke på et link
• Du skal overføre penge til dette konto nr
• Vil du venligst sende passwords for følgende login

Det er vigtigt, at dine ansatte er bevidste om phishing, hvis de ikke allerede kender til begrebet. Derfor skal de også vide, hvilke kendetegn der er gældende ved phishing. Sætter du dig grundigt ind i, hvordan du spotter disse falske mails og beskeder, kan du og dine ansatte undgå at blive snydt. Bliver en medarbejders password stjålet i et phishing-angreb, har de adgang til alle dine kundedata.

2 Råd: LastPass sikre dine passwords

Selvom du ejer en mindre virksomhed, skal du stadig huske at beskytte dine passwords. Du har sikkert rigeligt med arbejdsopgaver, så det skal være nemt at få adgang til de forskellige logins. Et genialt værktøj til dette er LastPass.

LastPass er en sikkerhedsboks, som gemmer og opbevarer alle dine passwords, så du kun skal huske ét password – nemlig koden til LastPass. LastPass er både beregnet til private og erhverv. Hvis alle i virksomheden anvender LastPass, mindsker det derfor risikoen for et hackerangreb.

Læs mere omkring LastPass hos e-Gear.dk, så du kan beskytte dine passwords allerede i dag.

3 Råd: BullGuard Small Office Security

BullGuard har igen udvidet med et medlem, denne gang med fokus på små og mellemstore virksomheder. I takt med stigningen af flere små virksomheder, er det ikke altid sikkerheden bliver prioriteret, og de er derfor mere sårbare overfor et cyperangreb.

BullGuard Small Office Security er udviklet med det formål at beskytte lige præcis din virksomhed, så du ikke er en af dem, som bliver hacket hvert minut og sekund. Med en BullGuard Small Office Security pakke, kan det hele administreres fra én enhed, og op til et ubegrænset antal enheder på samme tid. Med denne løsning, er du sikret din virksomhed, og medarbejdere i forhold til den krævende lovgivning.

Hos e-Gear.dk giver vi dig mulighed for at prøve produktet inden du bestiller. Da vi gerne vil sikre tilfredshed hos vores kunder.
Vi håber ovenstående 3 råd, har gjort dig klogere på, hvordan du sikre dine kundedata bedst. Vi vil gerne i dialog med vores kunder, så du er velkommen til at dele erfaringer her på siden. Måske dine erfaringer kan hjælpe andre, og ikke mindst os. Tak fordi du læste med.