De antivirusprogrammer som Avast har frigivet i 2016-versionen er Avast Antivirus, Avast Internet Security og Avast Premier. Du kan se vores priser på Avast softwareprodukter via dette link

 

Nye funktioner i Avast 2016

 

Den mest iøjnefaldende nye funktion i Avast 2016 er den nye "Password Manager" eller lidt skævt oversat til dansk "kodeords-husker" - denne funktion er standardudstyr i alle Avast-produkterne.

 

Denne Password Manager er i stand til at generere sikre kodeord og gemme dem krypteret på din computer, så du hurtigt og nemt kan anvende dem til login på diverse online tjenester (kreditkortoplysninger kan også gemmes) - det er ligeledes muligt at synkronisere disse oplysninger til dine mobile enheder via Avasts iOS og Andriod apps.

 

Kernen i funktionen er, at du har et masterkodeord som du skal huske - så du ikke behøver, at oprette og huske alle de andre kodeord til de online tjenester du bruger i din dagligdag.

 

En anden ny funktion i Avast 2016 er SafeZone browseren som hjælper med at navigere på internettet i et totalt sikre miljø. Anvender du SafeZone kan du beskytte, og skjule, din online transaktioner fra keyloggers and andet malware som forsøger at spionere på din datatrafik. SafeZone indeholder også en "ad-blocker" som kan blokere et stort antal af online reklamer, imens du surfer på internettet.

 

Der er også en forbedring i netværksscanneren som nu kan diagnosticere endnu flere sårbarheder i din router og yder ekstra detaljer om de potentielle sårbarheder, samt hvordan du kan løse dem.

 

 

Systemkrav for Avast 2016

 

Avast 2016 har ikke specielt høje krav til din computer eller styresystem - her kan du læse systemkravene:

 

- Alle styresystemer fra Windows XP til Windows 10 understøttes

- Pentium eller AMD Athlon processor

- 256 MB RAM

- 2,5 GB harddiskplads