Microsoft har lanceret en hjemmeside, hvorfra du kan downloade de nyeste, Windows 10 ISO-filer eller Disc Image filer. Alle filerne er opdateret med Windows 10 Anniversary Update.

Du bruge disse Windows 10 ISO-filer til nyinstallation, geninstallation, samt opgradering. Så snart du har downloadet ISO-filen kan du bruge den til at skabe dit eget installationsmedie ved brug af enten et USB-flashdrev eller et tomt DVD medie.

 

Før du begynder at downloade, skal du gøre dig nogle få ting klart:

 

- Du ønsker muligvis allerførst at sikkerhedskopiere dine vigtige data til et eksternt drev, før du fortsætter med opgraderingsprocessen.

 

- Vær sikker på, at du Windows login kodeord parat.

 

- Vær sikker på, at du har en passende internetforbindelse.

 

- Tilstrækkelig lagringsplads tilgængelig på dit lagringsmedie eller harddisk.

 

- En tom USB eller DVD med mindst 4 GB plads.

 

- Kontrollér om din computer har en 32-bit eller 64-bit processor.

 

- Kontrollér det sprog du for nærværende bruger og download ISO-filen til det samme sprog.

 

- Check den udgave af Windows, som du aktuelt bruger og download samme udgave. Du får valget fra en drop-down menu.

 

De udgaver af Windows 10 som aktuelt tilbydes er Windows 10, Windows 10 N og Windows 10 Single Language. Brugere med volumenlicenser, TechNet og MSDN abonnenter, Academicia, Windows Insider kan klikke på knappen ”More download” for at besøge de passende undersider med links.

Så snart du har taget hånd om disse detaljer, besøg dette link: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ og vælg den udgave af Windows 10 du ønsker at downloade ISO-filen til – klik dernæst på den Confirm for at begynde download.

Du vil blive bedt om at vælge udgaven, sproget, 32-bit, eller 64-bit før download bliver startet. De download links, du skaber, vil have gyldighed i 24 timer fra tidspunktet for oprettelsen.

 

Køb dit Windows 10 hos e-Gear.dk