Oplever du problemer med installationen af Adobe programmer som f.eks. Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements? Ofte kan der opstå konflikter med de nævnte Adobe programmer, hvis der tidligere har været installeret Creative Cloud applikationer, eller du forsøger at installere ved siden af aktive Creative Cloud applikationer.

Den fejlmeddelelse som du ofte vil modtage er, at "installationen ikke kan starte" og vil blive lukket ned.

En løsning på problemstillingen kan være at downloade og anvende det officielle program Creative Cloud Cleaner Tool. Programmet kan hjælpe med at fjerne problematiske systemfiler som er efterladt af tidligere Adobe installationer.

Helt konkret, så kan Creative Cloud Cleaner Tool hjælpe med installationsproblemer omfattende følgende Adobe programmer:

Creative Suite (CS3–CS6) applikationer, Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Adobe Lightroom

 

 

Sådan bruger du Creative Cloud Cleaner Tool

 

1. Start med at tage en backup af alle dine filer som er tilknyttet dine Adobe programmer inklusiv plug-ins, profiler, skabeloner osv.

 

2. Gennemfør en afinstallation af alle de installerede Creative Cloud applikationer, hvis det ikke allerede er gjort.

 

 

Læs vores guide her:


Sådan fjerner og afinstallerer du apps i Windows 10

 

3. Efter afinstallationen er gennemført skal du genstarte din computer.

 

4. Download nu Adobe Creative Cloud Cleaner Tool til din computer.

 

Download Windows-udgaven

 

Download Macintosh-udgaven

 

5. Højreklik på den downloadede fil AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe og vælg "Kør som administrator". Er det ikke muligt, så dobbeltklik på filen.

 

6. Følg instruktionerne og vælg English som sprog. Vælg de Adobe applikationer som du ønsker afinstalleret og fjernet fuldstændigt.

 

7. Når du ser meddelelsen "Adobe Creative Cloud Cleaner Tool completed successfully” kan du genstarte din computer og genoptage installationen af det berørte Adobe program.