Foretag og modtag gratis opkald og SMS'er fra din iOS, eller Android mobiltelefon med Viber.

Hvis du har en iPhone eller Android mobiltelefon, så har du alle de funktioner, som er nødvendige for at foretage telefonopkald og videoopkald – det giver sig selv. Men selv om det faktisk ikke koster så meget længere med mobil-telefoni, så kan opkald til f.eks. udlandet være bekostelige afhængig af det land, som modtageren af dit opkald befinder sig i.

 

Viber er en gratis app til iPhone og Android mobiltelefoner som kan være en stor hjælp for mange mobilbrugere. Viber er en såkaldt VoIPapp af samme type, som Skype og som kan bruges til at foretage og modtage gratis telefonopkald og tekstbeskeder sammen med andre Viber brugere.

 

Problemet med enhver sådan app er, at den er afhængig af at de folk, som du har brug for at komme i kontakt med, har den samme app installeret. Dette gælder for Viber, men den har én stor fordel. Alt, hvad der forudsættes, er selve app'en. Der kræves ingen konfiguration og det er ikke nødvendigt, at oprette en kontaktliste. Når du foretager et opkald gennem Viber, gør du det ved at bruge din vens almindelige telefonnummer.

 

Det kan helt sikkert ikke benægtes, at når denne app fingerer, så er Viber en fremragende app og den leverer en nem måde at spare penge på ved de opkald, som du foretager. Der er imidlertid lejlighedsvise problemer med lydkvalitet, så vel som med nogle afbrydelser hist og pist – men taget i betragtning, at Viber som udgangspunkt er gratis at bruge så kan det være det mindre besvær værd.

 

Du kan download og læse meget mere om Viber på deres officielle hjemmeside her