For få uger siden lancerede Bitdefender deres 2017-udgaver af Bitdefender Antivirus, Bitdefender Internet Security og Bitdefender Total Security.

Der er tilføjet en række nye funktioner som vi kort vil beskrive her. Den første interessante funktion er "Wifi Security Scanner" som finder lokale, trådløse netværk og fremhæver eventuelle svagheder og sårbarheder ved disse.

Meget praktisk, har Bitdefender valgt at tilføje et "Ransomware" modul, der gør det muligt at gemme dine personfølsomme filer og data i udvalgte mapper som kun autoriserede applikationer har adgang til.

Funktionen "Time Machine Protection" til Macintosh computere blokerer uautoriseret adgang til dine backup filer, så du altid kan genskabe dit system hvis uheldet er ude.

Til din Android enheder er funktionen "Anti-Theft" forbedret og gør det nu muligt at tage billedet, via fjernstyring og på afstand, via din enheder for at forevige skurken og nemmere finde deres placering.

Bitdefender har også forbedret "Parental Control" modulet og den indbyggede firewall, så overskueligheden er styrket og det er nemmere at definere regler og politikker.

 

Vi forhandler Bitdefender i 2017-udgaverne - se vores priser ved at klikke på banneret nedenfor.