Kaspersky har lanceret nye versioner af deres sikkerhedsprodukter til Windows, Mac og Android enheder. Med lanceringen af Kaspersky Internet Security 2019 og Kaspersky Total Security 2019 kan du som tidligere anvende programmet både på din Windows- og Mac computer, samt en tilpasset udgave til Android mobiltelefoner og tabletcomputere.

 

Fokus i 2019-udgaven af Kaspersky koncentrerer sig om at forbedre de eksisterende sikkerhedskomponenter og moduler som også var tilstede i 2018-udgaven. Højdepunkter indbefatter udvidet hjælp til bortfjernelse af besværlige applikationer og browserudvidelser som sløver computeren.

 

Det er værd at bemærke, at Kaspersky har flyttet sine datacentre og arbejdscentrer til Schweiz efter bekymringer vedrørende sine bånd til Rusland og Putins regeringsappart. Antivirusteknologien i Kaspersky 2019 bliver nu håndteret og vedligeholdt udenfor Rusland.

 

Det eksisterende modul i Kaspersky som hedder PC-optimering understøtter nu en søg-og-fjern funktion til browserudvidelser og giver desuden brugeren mulighed for at klage over applikationer, som fungerer dårligt. Til at supplere disse nye funktioner er tilføjet et planlægningsprogram til søgning af både apps- og browserudvidelser inden for Application Manager, som leverer en ny mulighed for udelukkelse af applikationer baseret på deres objektkategori. Listen over ignorerede apps ligger nu i sit eget vindue. Lignende forbedringer er også blevet implementerede i sektionen for ”opdatering af softwareapplikationer”.

 

Kasperskys Safe Money modul, som yder yderligere beskyttelse ved brug af online banknetbank og indkøb, er også blevet forbedret. Brugeren kan nu åbne en særlig side i et beskyttet browservindue ved at trykke på ikonet i notifikationsområdet og på proceslinjen.

 

Forældrekontrol komponenten har også fået en bemærkelsesværdig forbedring og den gør det muligt for brugere at kontrollere lignende programmer - så som flere internetbrowsere som én enkelt applikation.

 

Andre forbedringer indbefatter tilføjelsen af nye ”Anti-Banner” filtre som kan blokere og fjerne irriterende bannerreklamer i din internetbrowser, samt mulighed for at scanne scripts ved brug af Standard Antimalware Scan Interface (AMSI). Scanning af krypterede forbindelser er også blevet forbedret.

 

Kaspersky Total Security 2019 er tilgængelig i vores webshop og du kan se alle Kaspersky-udgaverne via dette link.