Adobe After Effects er et avanceret program til håndtering af specialeffekter til Windows og Macintosh, som anvendes til at skabe både visuelle effekter og bevægelsesgrafik til videoer. Programmet er en industristandard indenfor skabelsen af specialeffekter og animationer til video og film.

After Effects har mange et væld af funktioner, som du kan anvende til at skabe visuelle effekter i din video. Du kan kombinere flere lag af optaget film og grafik og derpå animere de enkelte lag. After Effects har også et fremragende sæt af værktøjer til skabelse og animering af masker i dit projekt og kan endog automatisk tilpasse masker på objekter, der bevæger sig.

After Effects fremkommer også med et omfattende bibliotek med specialeffektindstillinger, som du kan anvende og justere, ligesom du ønsker det. Anvend en af de mange farveindtastningseffekter til at flytte din objekter fra at stå foran en grøn skærm til en hvilken som helst placering, du kan forestille dig.

Hvis du ønsker at skabe specialeffekter på højt niveau i din næste film og har tålmodighed til at sætte dig ind i alle detaljerne og funktionerne i After Effects, vil du ikke fortryde det. Hvis du ganske enkelt prøver at redigere en video og søger efter brug af minimaleffekter, så som crossfades, vil du sandsynligvis være bedre tjent med et andet redigeringsprogram, som Adobe Premiere Elements som er målrettet den almindelige computerbruger.

 

Her er nogle af højdepunkterne i Adobe After Effects:

 

- Indeholder hundredvis af indbyggede specialeffekter

- Understøtter hundredvis af plug-ins til forøgelse af funktionalitet

- Anvender maskesporing for automatisk at justere masker på objekter, der bevæger sig

- Maksimerer brug af tilgængelig hardware for effektiv bearbejdning og minimum af spildtid

- Integrerer med problemfrit med Adobe Premiere Pro og andre Adobe Creative Cloud programmer

 

Introduktionsvideoer

Vi har fundet et par introduktionsvideoer til Adobe After Effects, så du kan komme godt i gang med brugen af programmet. Videoerne er lavet af Terry White og kan ses via hans YouTube kanal.

Først video indeholder de ti bedste tips til Adobe After Effects - den hedder "How to Get Started with Adobe After Effects CC - 10 Things Beginners Want to Know How To Do".
Den næste introduktionsvideo handler om hvordan du animere din signatur - den hedder "How to Animate Signing Your Signature in Adobe After Effects".