At se videoer online er en vane, der er blevet mere og mere hyppig i disse tider. Verden har set en forbløffende stigning i antallet af brugere, som ser videoer online. Man føler imidlertid mange gange nødvendigheden af at downloade disse videoer til offline beskuelse.

Nu kræver download af en hvilken som helst video nødvendigvis et softwareprogram, men du har også talrige værktøjer til online video download, der er tilgængelige, uden behov for installation. I denne artikel vil vi omtale om nogle online tjeneste, som gør det muligt for dig at downloade videoer online fra forskellige hjemmesider, så som YouTube, Facebook, Twitter etc., uden at det påkrævet at installere nogen software. Bemærk, at e-Gear.dk ikke står inde for brugen af disse tjenester eftersom disse tjeneste kan skifte ejere og deres egenskaber ændres efter vi har skrevet denne artikel.

 

VideoGrabber

VideoGrabber er et af de mest anvendte værktøjer til video-download online. Forbedret gennem tiden accepterer denne tjeneste en video-URL, som et input, og forsyner dig med en valgmulighed for at downloade videoen i forskellige filformater og billedopløsning.

Læs mere om VideoGrabber

 

SaveFrom.Net

SaveFrom.Net er en af de hurtigste måder til at downloade online videoer. I løbet af sekunder efter angivelse af video-URL får du de forskellige valgmuligheder for at downloade i videoformater og billedopløsning. Det vi sætter pris på ved denne tjeneste er, at den også giver dig mulighed for at downloade undertekster til den video, som du downloader, på forskellige sprog.

Tjenesten understøtter de fleste online video portaler, således at du kan tilføre enhver video-URL til siden og sidde tilbagelænet, mens videoen bliver downloadet.

Læs mere om SaveFrom.Net

 

VideoGrabby

Minimalistisk i design tilbyder VideoGrabby en ubesværet tilgang til at downloade videoer i det bedst passende filformat og billedopløsning baseret på dit netværk. Du kan også downloade MP3-filer ved at tilføre video-URL. En nem og ubesværet måde til at downloade videoer online.

Ligesom andre tjenester skal du blot kopiere en video-URL og ind i søgeboksen. VideoGrabby opfanger automatisk videobeskrivelsen, hvis den tilsvarende online videotjeneste er understøttet (ja, VideoGrabby understøtter virkelig mange!). Du kan også aktivere HQ (High Quality) modus for en bedre billedopløsning.

Læs mere om VideoGrabby