1.    Opdater dine softwareprogrammer

Husker du at holde dine 3. parts software opdateret?

Det er ikke nemt at huske at installere de nyeste sikkerhedsopdateringer til alle de småprogrammer man bruger i hverdagen som f.eks. Java, Adobe Flash og Adobe PDF Reader bare for at nævne et par stykker. Men manglende opdatering af disse småprogrammer åbner en dør til dine private data og dine følsomme finansielle oplysninger.  Så hvorfor tage chancen?  

Heimdal Security overvåger sårbare applikationer for dig og installerer de nyeste sikkerhedsopdateringer og patches automatisk så du ikke selv skal huske det.


Køb Heimdal Security - klik her
 

2.    Online farer på godkendte hjemmesider

Du føler dig sikker når du surfer på godkendte hjemmesider og at det holder dig fri for f.eks. malware?  

I disse dage er cyberkriminelle mere og mere innovative i deres måde at indsætte skadelig kode selv på godkendte hjemmesider som f.eks. via drive-by angreb som pop-up annoncer og phishing (farlige) links som man måske ikke altid er opmærksom på.  

Heimdal Security scanner din internettrafik og blokerer ondsindet indhold fra f.eks. godkendte hjemmesider, registrerer zero-time malware og beskytter dig mod eksempelvis – finansielle angreb og forhindrer tab af data fra dit system.3. Jeg har allerede et traditionelt sikkerhedsprogram som f.eks. Antivirus eller Internet Security.

Hvorfor har jeg så brug for Heimdal Security?

De traditionelle sikkerhedsprogrammer arbejder normalt på en reaktiv måde, dette betyder, at de kun træffer foranstaltninger og handler når du er blevet inficeret med en virus eller et angreb.

Heimdal Security er specielt designet til at beskytte brugeren mod online kriminelles handlinger, det betyder grundlæggende at du bliver beskyttet med et ekstra sikkerhedslag, udover den normal antivirusløsning du har i forvejen. Desuden er Heimdal Security udviklet til at supplere de traditionelle sikkerhedsprogrammer uden at forårsage forstyrrelser eller bremse systemet.4. Hvordan kan jeg sikre mine finansielle transaktioner når jeg f.eks. handler på nettet?  

I disse dage er det helt normalt at betale sine regninger, shoppe m.m. via internettet. Vi shopper og overfører penge online uden at tænke ret meget over det, selv på usikre hjemmesider eller shops, vi aldrig har besøgt tidligere.

Så hvordan kan du vide, at du er sikker, når du handler på internettet eller videregiver dine finansielle oplysninger til 3 part?  

Heimdal Security anvender en innovativ beskyttelsesteknologi omkring dine data, for at blokere den finansielle transaktion og data overførelse mod f.eks. malware og holde hackere på afstand.

Så vil du gerne have udvidet sikkerhed når du surfer på internettet, handler online og bruger din netbank - så anbefaler vi at du vælger Heimdal Security som tillæg til din nuværende sikkerhedsløsning.


Køb Heimdal Security - klik her