Adobe Acrobat 2017 er den nyeste udgave af Adobes kraftfulde PDF softwareapplikation til optisk tegngenkendelse (OCR) og håndtering af PDF-dokumenter. Hvis du er fortrolig med grafisk design, animationer, webdesign og desktop publikation, så ved du, at Adobe er en af de fremmeste ydere af applikationer inden for disse områder.

 

Adobe tilbyder forskellige versioner af Acrobat Acrobat, afhængig af hvorvidt du har brug for Standard eller Pro versionen, og om du ønsker en version med årlig subskription eller livslang licenslevetid.

 

Her er links til de udgaver af Adobe Acrobat som vi tilbyder i vores webshop:

 

Adobe Acrobat Pro til Windows

Adobe Acrobat Pro til Macintosh

Adobe Acrobat Standard

 

 

Adobe Acrobat bliver ofte rangeret som én af de den bedste OCR softwareapplikationer bla. på grund af dens enkle og intuitive brugerflade og fremragende præcision ved OCR-konvertering og evne til præcist at eksportere filer til Microsoft dokumenter.

 

 

OCR-konvertering af resultatet

 

Acrobat Pro er let at downloade og installere. Så snart du har installeret den på din computer gør store, intuitive ikoner det usædvanligt let, at finde og anvende de funktioner som du har brug for. Herudover har softwaren en integreret guide, som hjælper dig gennem OCR-processen skridt for skridt.

 

En fin funktion er, at Adobe Acrobat Pro kan konvertere tekstsider og tabeller til redigerbare PFD-filer og gør dette tæt på fejlfrit, idet programmet bevarer tabellernes nøjagtige layout, det originale dokuments skrifttyper og layout, samtidig med at det er nemt at søge i teksten. Du vil også få usædvanligt gode resultater med full-color flyers indeholdende multiple skrifttyper, billeder og tabeller. Derimod kan Acrobat Pro volde en smule besvær med lav-kvalitets billeder, når der anvendes stor-kontrast fra mobile enheder.

 

Ved 97% af alle konverteringer vil både teksten, skrifttypestilen, formatering og spatiering korrekt afspejlede de dokumenter, som bliver scannet. Den ulastelige nøjagtighed, forbundet med den let-anvendelige brugerflade gør Adobe Acrobat til ét af de bedste OCR-applikationer på markedet.

 

 

Scanningsfunktioner

 

Når du først har installeret Adobe Acrobat Pro kan du tilføje filer til scanning via næste alle typer af dokumenter, til optagelse af billeder med dine mobile enheder, eller til import af elektroniske dokumenter. Ligegyldig hvorledes du importerer dokumentet og kvaliteten af billedet, kan du bruge de billede-redigerende værktøjer og OCR-teknologien til at konvertere til redigérbar tekst og en mangfoldighed af andre filformater.

 

Til mange-siders, eller store projekter, har Adobe Acrobats OCR batchkørsel og mange-siders genkendelse. Disse funktioner forøger farten på konverteringsprocessen for de store projekter og forbedrer softwarens brugbarhed.

 

 

Integrationen

 

Ændringerne i cloudlagring og integration i disse nye versioner er ganske bemærkelsesværdige for forretningsverdenen. I stedet for at sende en aktuel PDF-fil til en kunde, eller en ansat kan du tilføje PDF-filen fra cloud og sende den, som et link, der kan downloades, i stedet for det aktuelle dokument – og totalt bortfjerne størrelsesbegrænsninger.

 

Yderligere har Adobe Acrobat Pro en app til både iPhone- og Android-brugere, således at de kan tilføje, redigere og se dokumenter alle vegne fra. Adobe Acrobats app overgår andre OCR-software apps idet den tilbyder mere funktionalitet og større anvendelighed. App'en er let både at installere og anvende, frembydende lignede brugervenlig brugerflade og navigation, som desktop-versionen af Acrobat.

 

Eksport af filer til Microsoft Office applikationer er også en langt bedre oplevelse, end det var i tidligere versioner, hvor tekst og billeder ofte blev forkert placerede og blødt linjeskift blev tilføjet ved enden af hver linje. Nu er eksport fra PDF til Word, Excel og PowerPoint føjet til originalen, hvad der gør brugen af Acrobat til eksportformål virkelig praktisk.

 

Du kan nu også anvende Acrobat Pro til eksport til applikationer som AutoCAD, men stadigvæk ikke til nogen af e-bog formaterne, endnu.