Ligesom en computer skal beskyttes med et antivirusprogram, så er det også tilrådeligt at smartphone-brugere sørger for at installere en app som beskytter deres smartphone imod virus, malware og indbrudstyve. BullGuards Mobile Security sikrer din smartphone på alle leder og kanter, så du ikke skal bekymre dig om at miste dine data eller få stjålet personfølsomme oplysninger.

Du stiller sikkert det relevante spørgsmål "hvorfor har jeg brug for BullGuards Mobile Security?","da der jo findes mange gratis apps som beskytter min smartphone imod virus og cyberkriminelle?”. Det korte svar er, at næsten alle gratis antivirus apps til din smartphone giver en falsk tryghed - de lever simpelthen ikke op til branchens skrappe krav og er slet ikke kompetente nok til at finde og fjerne de virusinfektioner som kan være på en smartphone – ofte er de gratis apps også et salgstrick for at få brugere til at downloade dem, så man kan ”overtale” dem til at opgradere til den fulde version som koster penge.

BullGuard Mobile Security er en kommerciel app og selvom den koster penge at registrere, så er det din sikkerhed for at udviklerne hos BullGuard løbende arbejder for at forbedre den imod de seneste virustrusler og sikkerhedshuller. Så for at være på den sikre side vil vi anbefale at du investere i BullGuard Mobile Security - vi sælger den for øvrigt langt billigere end BullGuard, da vi mener at sikring af din smartphone skal være en billig og effektiv affære!

Hvad indeholder BullGuard Mobile Security?

BullGuard Mobile Security er mobilbeskyttelse på højt niveau og uanset om din smartphones mobilestyresystem er Android, Windows Mobile, BlackBerry eller Symbian så får du følgende:

En real-time scanner som fjerner og blokerer virus, spyware, malware og diverse ondsindede apps. Scanneren arbejder lydløst i
      baggrunden på din smartphone.


 En online brugerkonto hvorfra du kan oprette fjernadgang til din smartphone. Bliver den f. eks stjålet kan du hurtigt slette alt data
      på den, så tyven ikke kan misbruge det.

 En Mobile Security Manager som via GPS kan lokalisere en mistet eller stjålen smartphone. Via fjernstyring kan du låse din
      smartphone eller udsende en høj advarselstone, så den i princippet er ubrugelig for en tyveknægt.

 En funktion til Forældrestyring, hvor du kan overvåge alt aktivitet, beskeder, mails, opkald osv. fra dit barns smartphone.

 En fremragende beskyttelse af smartphonens SIM-kort

 En dansk support, der har åben hele døgnet rundet, året rundt.

BullGuard har lavet en introduktionsvideo, på engelsk, som præsenterer de vigtigste funktioner i BullGuard Mobile Security - du kan se video her:Om funktionerne i BullGuard Mobile Security

Antivirus:
Vores smartphone er på mange måde en mini-computer som vi har med os på farten - den har adgang til Internettet, e-mail, tekstbehandling, videoer, tager billeder, sender beskeder osv. Men en smartphone som har adgang til Internettet, enten via en udbyder eller Wi-Fi, er sårbar overfor tredjepart som kan bryde ind på smartphonen via netværket. Derfor er BullGuard Mobile Security udstyret med en antivirus-scanner som beskytter alt data på din smartphone - både i real-time og ved manuel scanninger. Virus, spyware og malware kan nemlig også inficere din smartphone via download af apps, en SMS, en MMS, link i en e-mail eller via Bluetooth.


Tyverisikring:
Din smartphone er et yndet bytte for tyveknægte, lommetyve og indbrudstyve. En smartphone repræsenterer en høj værdi på det sorte marked og er nem omsættelig. Hvis du mister din smartphone eller den bliver stjålet fra dig, så er dine data udsat - både dine beskeder, billeder, filer og de kodeord og lignende du har gemt på din smartphone. Med BullGuard Mobile Security kan du via fjernstyring altid låse din smartphone, slette alt data på den eller finde dens eksakte placering via GPS.


Forældrestyring:
Selvom der er noget "Big Brother" over at overvåge sine børns smartphones, så kan det både være rationelt og en ekstra sikkerhed for børnene at man som forældre kan se hvilke hjemmesider ens børn besøger, hvem de modtager SMS og e-mails fra, hvilke apps de installerer og hvilke søgeord de indtaster når de er online. Med BullGuard Mobile Security kan du beskytte dine børns smartphone på flere niveauer og modtage automatisk rapporter om deres aktiviteter og hvor de befinder sig (via GPS).


Backup:
Det er altid rart og betryggende at have backup af ens kontaktpersoner og kalender, så man hurtigt kan få adgang til dem og gendanne dem i fald ens smartphone bliver væk. BullGuard Mobile Security hjælper dig med at gemme disse oplysninger på din online BullGuard konto, så du altid har dem ved hånden.


Support:
Hvis der opstår problemer eller du har svært ved et tekniske aspekt ved BullGuard Mobile Security, så har BullGuard et dansk support-team som døgnet rundt sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid få hjælp via Live Support eller du kan sende en e-mail, hvis din henvendelse ikke haster synderligt.


Tekniske specifikationer ved BullGuard Mobile Security