Adobe Photoshop Elements er et populært program til grafisk redigering og billedredigering af f. eks feriefotografier og lign. Softwareprogrammet er primært udviklet til hjemmebrugere og indeholder funktioner så som lag-baseret redigering, filtre og forskellige farvemåder.

Som softwareløsning er Adobe Photoshop Elements et prismæssigt overkommeligt alternativ til den komplette version af Adobe Photoshop og har mange avancerede funktioner til billedredigering, men har i sagens natur ikke visse af Adobe Photoshops funktioner på et professionelt niveau.

Adobe Photoshop Elements indbefatter adskillige funktioner med hensyn til billedredigering, når det drejer sig om modificering og redigering af digitale fotografier. Ved at gøre brug af farvejustering, filtre og belysningseffekter, kan programmet let reducere og fjerne skygger og forbedre billederne. Du kan også skabe panoramiske billeder med glidende overgang ved at bruge Photomerge-teknologien, som sammenføjer flere billeder der ligner hinanden.

Udover avancerede redigeringsværktøjer understøtter Adobe Photoshop Elements mange kamera RAW formater indbefattet


.CR2, .CRV, .DCR, .DNG, .ERF, .MEF, .MOS, .MRW, .NEF, .ORF, .RAF, .SRF, .X3F og .3FR.


Hver af disse filtyper kan importeres, redigeres og derpå eksporteres til et væld af billedformater.

En nyttig funktion i forbindelse med Adobe Photoshop Elements, især hvis du er hjemmebruger, er funktionen Organizer som hjælper med at styre og organisere digitale fotografier og videoer. Det er muligt at samle fotografier i online albums, der kan offentliggøres som Adobe Flash film til deling med venner og familie. Du kan også se og dele dine fotografier hvor som helst på din tablet, eller smartphone ved hjælp af mobile albums funktionen.

Du kan også anvende Adobe Photoshop Elements til at frembringe indhold til online hjemmesider eller printning til håndlavede scrapbooks. Adobe Photoshop Elements er et godt valg for hjemmebrugere og fotografer. Programmet tilbyder avancerede funktioner til billedredigering af grafik og digitale fotografier og understøtter mange kamera RAW filformater og billedformater. Hvis du ikke behøver alle de avancerede funktioner i den komplette version af Adobe Photoshop, så er lillebroren Adobe Photoshop Elements et storartet valg.


Hos e-Gear.dk har vi altid gode priser på Adobe Photoshop Elements.

 

Se vores udvalg her

 
DigitalScrapper har lavet en lang række engelsksprogede introduktionsvideoer til Adobe Photoshop Elements som er meget pædagogiske og yderst informative, så hvis du gerne vil have en visuel introduktion de forskellige funktioner i Adobe Photoshop Elements er YouTube-kanalen fra DigitalScrapper oplagt.