BullGuard Internet Security
Nu med stærkere Next Gen Anti-Malware og udvidet sikkerhedsmoduler

 
BullGuard er et af de mest kendte mærker indenfor sikkerhedssystemer til din private computer. Faktisk er BullGuard et dansk udviklet system. BullGuard blev grundlagt i 2002 af, Morten Lund og Theis Søndergaard. De havde et ønske om at skabe en kraftfuld PC Internet Security løsning, der omfattede alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, der kunne give private brugere i hjemmet og små virksomheder den absolut bedste beskyttelse i den digitale verden vi lever i.

 

Download BullGuard Internet SecurityBullGuard er igennem tiden blevet en international virksomhed som leverer sikkerhedsløsninger til private, samt små og store virksomheder på verdensplan. Derfor er de konstant på forkant med udviklingen og det betyder at når du som privat forbruger vælger at beskytte dine systemer med en BullGuard løsning - er du sikret dig bedst muligt.

Lad os lige kigge lidt mere på de ovenstående punkter som du får med BullGuard Internet Security


Udvidet malware beskyttelse via NEXT GEN ANTI MALWARE teknologien

Next Gen Anti Malware teknologien giver dig en intelligent og tredobbelt beskyttelse - en forklaring her
:

1: BullGuard genkender og godkender troværdige websteder og applikationer og afviser utroværdige og falske på samme vis

2: Scanner løbende det indhold der medsendes i email signaturer og blokerer uregelmæssigheder som kan være skjult malware

3: Enhver malware som BullGuard registrerer bliver låst ned i en karantæne og bliver derefter neutraliseret, før infektion kan finde sted på din computer. Du kan betragte BullGuard er som en vagthund, der aldrig sover, og altid er  opmærksom på ubudne gæster på din computer.


Forældrekontrol

Sidder dine børn alene på computeren? Er du ikke helt sikker på, hvilke hjemmesider på internettet de besøger? Eller om deres venner henviser dem til hjemmesider som du ikke mener de skal have adgang til?

Med BullGuard forældrekontrol modul kan du blokere adgangen til mistænkelige websites, sæt søgefiltre på, så du kan se hvad der er søgt på for så at blokere disse søgninger, begrænse dine børns tid online via tidsindstillinger, overvåge deres aktivitet og endda blokere bestemte applikationer.


Firewall beskyttelse

BullGuards nye firewall giver dig et ekstra lag af beskyttelse imod malware og ubudne gæster på din computer. Denne firewall er fuldt optimeret til at køre sammen med Windows 10, og sporer dine sikkerhedsopdateringer. Derudover bruger BullGuard også mindre computerressourcer, så dine andre applikationer, som f.eks. Word, PowerPoint, Outlook med flere, kører problemfrit.

Den forbedredet funktionalitet omfatter systemfiltrering - som giver dig beskyttelse når du starter, under og efter download af programmer, så du altid er sikret i hele processen. Firewallen blokerer også uautoriserede forsøg på at forbinde en enhed til internettet.

Se det som en virtuel "BullGuard", der bevogter dig, dine enheder og holder alt det dårlige på afstand.Sårbarhedsscanner

BullGuards sårbarhedsscanner holder dig sikker ved at blokere adgangspunkter som hackere normalt udnytter.
Den advarer dig automatisk om manglende sikkerhedsopdateringer eller forbindelser til usikre Wi-Fi netværk. Det forhindrer også andre systemer og applikationer, som muligvis kan indeholde malware som automatisk henter andre systemer som installeres på din computer, og drivere som har ugyldige digitale signaturer tilknyttet.

Derudover henvises det til din netværksprotokol sammenlignes op til din internetudbyderprofil og kører kontrol af netværkskryptering. Lyder kompliceret?

Forståligt?

For det er det, men det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, når du har BullGuard Internet Security installeret på din computer.


Game Booster

Game Booster optimerer din computers CPU-ydeevne, mens du blokerer pop-up vinduer med reklamner i og andre irriterende elementer i mens du gamer. Du vil opleve en mærkbar forandring når du spiller computerspil og være i stand til at få den fulde spiloplevelse uden nogen former for forsinkelser.Har du brug for den bedste sikkerhed til dine computere og tabl
ets, så anbefaler vi hos e-Gear.dk at du vælger BullGuard Internet Security. Den er perfekt hvis du har op til 3 enheder du ønsker at beskytte, som f.eks. din hjemmecomputer, bærbare computer og evt. børnenes gamer-computer.


Klik på billedet herunder og få den bedste pris allerede i dag.


 

 

Prøv BullGuard inden du køber - klik på billedet herunder.