Denne vejledning er forældet og vi skal derfor bede dig benytte dette link som henviser dig til den nyeste vejledning på området.

Klik her

 

 

 

 


I denne lille installationsguide vil vi hjælpe dig med at installere din version af Microsoft Office 2016.

Du skal anvender det download-link og den licensnøgle som du har modtaget på e-mail fra os efter din bestilling.


Start med at klikke på det download-link vi har angivet og du bliver viderestillet til Microsofts online aktivering og installation af Microsoft Office 2016.

Indtast licensnøglen/produktnøglen i de fem felter som er tomme og klik herefter på knappen "Kom i gang".

Hvis du allerede har en Microsoft-konto, så skal du nu logge ind på den normalt. Har du ikke allerede en Microsoft-konto skal du oprette en nu.

Efter du er logget ind på din Microsoft-konto skal du angive nogle specifikationer vedrørende installationen - du skal angive hvilket land du befinder dig og hvilket sprog Microsoft Office 2016 skal være på. Klik på knappen "Forsæt".

Du får nu en oversigt over din licensnøgle og hvilket Microsoft Office 2016 produkt det er tilknyttet. For en god ordens skyld anbefaler vi, at du enten printer en kopi af denne oversigt eller tager et skærmbillede af det til fremtidigt brug.

Klik på knappen "Hent nu", når du er klar til at fortsætte.

Du får nu mulighed for at downloade installationsfilen til Microsoft Office 2016 til din computer. Klik "Gem fil" (bemærk, at denne installationsguide er skrevet med brug af Firefox som internetbrowser, hvis du anvender en anden internetbrowser kan fremgangsmåden med download være anderledes).

Efter du har downloadet installationsfilen skal du afvikle den - klik på "Kør for at starte installationen".

Selve installationen af Microsoft Office 2016 påbegyndes.

Du vil nu se, at installationen angiver "Vi er færdige om et øjeblik", men lad dig ikke snyde for det kan godt tage en del tid.

Efter installationen er gennemført er du nu klar til at anvende din udgave af Microsoft Office 2016. Klik på knappen "Luk".

Første gang du åbner et af modulerne i Microsoft Office 2016 får du mulighed for at aktivere produktet. Her skal du klikke på det lille link "Angiv en produktnøgle i stedet".

I feltet i dialogvinduet skal du indtaste licensnøglen/produktnøglen. Klik på knappen "Fortsæt".

Du har nu aktiveret din udgave af Microsoft Office 2016 og er klar til at anvende alt funktionalitet i produktet.

Har du brug for hjælp i forbindelse med installation eller aktivering af Microsoft Office 2016, så tøv ikke med at kontakte os via [email protected]