Awesomehp.com er en meget skadelig browser hijacker og er også kategoriseret som et potentielt uønsket program, der kan forårsage en mængde generende browserproblemer på din computer. Den angriber hovedsagelig Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den kommer ind i din computer uden din tilladelse og har alle karakteristika på en malware infektion.

Efter at du har fået installeret Awesomehp.com i din computer, vil den omdirigere, hijacke og ændre din computer og blokere mange browser- og online relaterede opgaver. Den kan ændre dine DNS indstillinger, systemfiler, firewall indstillinger, din browserhjemmeside og standardsøgemaskine til Awesomehp.com.

Hver gang du prøver på at åbne almindelige hjemmesider omdirigerer denne malware dig til Awesomehp.com og lader irriterende reklamer poppe-op. Du vil kunne konstatere at din computer- og internethastighed er meget langsommere end før. Måske har du også opdaget, at mange ukendte add-ons er blevet installeret automatisk sammen med din browser. Den kan fungere med alle operativsystemer, så som Windows XP, Vista 7 og Windows 8 etc.

Den væsentlige software bag ved Awesomehp.com er "supWPM", som er installeret i baggrunden og en komponent kaldet "Wpm" og en applikation som bliver kaldt "awesomehpSoftware" og disse indlæses også i "Search Scope" i registreringsdatabasen. Så vær venligst opmærksom på alle disse ting og fjern alt ved manuelle sletning.

Teknisk set er Awesomehp.com ikke en virus i sig selv. Den kommer imidlertid ind på din computer uden din tilladelse og ændrer dine standardindstillinger. Den er klassificeret som en browser hijacker og "PUP" (Potentially Unwanted Program).Hvordan kommer Awesomehp.com ind i computeren?

Almindeligvis komme Awesomehp.com i bundter med andre forskellige typer af spyware/adware, som vil kunne indeholde rootkits og trojanske heste - og f. eks når du downloader gratis softwareprogrammer. Derfor bør du læse alle licensaftaler og betingelser, når du downloader et gratis softwareprogram fra internettet. Du bør kun downloade fra de officielle hjemmesider og producenter af software.

Awesomehp.com er så farlig for din computer, at du bør fjerne den uden nogen form for tøven, så snart som muligt. Hvis du har problemer med at afinstallere og fjerne Awsomehp.com, så vil vi anbefale følgende programmer som kan klare opgave:
Malwarebytes Anti-Malware PRO


Emsisoft Anti-Malware