I denne lille vejledning vil vi vise hvordan du kan registrerer og downloader din udgave af Microsoft Office.

 

For at påbegynde processen skal du klikke på det følgende registreringslink, der leder til den officielle registreringsside hos Microsoft:

 

https://setup.office.com/

 

På denne officielle side fra Microsoft vil du blive bedt om at logge ind på din Microsoft-konto. Klik på knappen "Login på".

 

 

 

 

Har du ikke allerede en Microsoft-konto, så læs vores vejledning her til hvordan du nemt opretter den her:

 

Sådan opretter du en Microsoft-konto

 

 

Når du har oprettet din Microsoft-konto og er klar til logge på, skal du indtaste din e-mail eller telefonnummer og dernæst din adgangskode. Klik på "Log på".

 

 

 

 

Du bliver nu viderestillet til den side, hvor du skal indtaste din unikke licensnøgle til den udgave af Microsoft Office som du har købt. Udfyld de fem rækker ved enten at indtaste licensnøglen manuelt eller kopiere den ind med Copay/Paste funktionen.

 

 

 

 

Efter din unikke licensnøgle er godkendt af har du mulighed for at vælge følgende til din installation:

 

Land eller område - (automatisk sat til Danmark)

Dit sprog - (valgfrit, men vi anbefaler dansk)

 

Foretag de indstillinger som matcher dit behov og klik på Næste.

 

 

 

 

Du bliver viderestillet til den sidste side, hvorfra du har mulighed for at hente installationsfilen til din udgave af Microsoft Office. Klik på Næste.

 

 

 

 

Du kan læse en opsummering af det produkt som du har registreret din licensnøgle til, samt din unikke licensnøgle som er knyttet til din Microsoft-konto fra nu af.

 

Følg vejledningen på siden og klik på knappen "Download nu".

 

 

 

 

Alt efter hvilken internetbrowser du anvender (vi har til denne vejledning anvendt Firefox) enten dukke et dialogvindue op hvori du skal bekræfte download af installationsfilen eller installationsfilen vil blive automatisk downloadet til din computers skrivebord.

 

 

 

 

Du har nu registreret din unikke licensnøgle til din Microsoft-konto og downloadet installationsfilen til din udgave af Microsoft Office. Næste skridt er selve installationen på din computer. Følg venligst denne vejledning:

 

 

Sådan installerer du Microsoft Office på din computer

 

 

 

Har du brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail: [email protected]