Hvad er e-learning?

Det er nemt at forstå e-learning eftersom det bare er en anden måde at beskrive undervisning og indlæring på som foregår elektronisk. e-learning er en indlæringsmetode ved brug af elektroniske teknologier som giver den studerende adgang til et undervisningspensum uden for et traditionelt klasseværelse eller konferencelokale. I de fleste tilfælde drejer det sig om et kursus, studieprogram, eller eksamensgrad, som gennemføres helt online.

Der er mange termer, der anvendes til at beskrive indlæring, som ydes online, via internettet, rækkende fra fjernlæring til computerbaseret elektronisk indlæring, online indlæring, internetindlæring og mange flere. Vi definerer e-learning, som kurser der specifikt leveres via internettet til et andet sted end klasseværelset, hvor læreren traditionelt underviser.

 

Hvad er så fordelene ved e-learning?

Der er adskillige fordele ved e-learning, hvad enten du vælger at bruge metoden i sig selv, eller for at forbedre dine eksisterende kompetencer. Vi har opregnet nogle fordele i nedenstående, men for at få yderligere information om, hvorledes dit arbejde kan spare tid og penge, kan du altid kontakte en af vore supportere og vi vil rådgive dig.

 

e-learning er omkostningseffektiv og sparer tid

e-learning reducerer den tabte arbejdstid, som medarbejderen bruger ud-af-huset og fjerner rejseomkostninger til transporten, samt udgifter til trykte materialer og lign. Kort sagt, så hjælper e-learning metoden dig med at spare penge og med at forøge arbejdspladsens produktivitet. Det betyder også, at dine medarbejdere vil være mere tilfredse og mere koncentrerede om deres arbejde.

 

Indlæring 24/7 hvor som helst

Mange traditionelle kurser ansigt til ansigt er i gang inden for den almindelige kontortid. Ved at give medarbejdere mulighed for at afslutte kurset når og hvor de har lyst, kan du sikre at afbrydelser i deres travle arbejdsplan bliver formindskede. Dette betyder også at dine medarbejdere vil være mere tilfredse, fordi de ikke er nødt til at skulle afsted til særlige uddannelsescentre og hvis de har vigtigt arbejde at skulle indhente, kan obligatorisk undervisning og indlæring foretages uden for kontortiden i stedet for at skulle arbejde på stedet.

 

Du kan altid følge udviklingen

Måske er det væsentligste aspekt ved brug af e-learning til undervisning og indlæring, at du og dine medarbejdere løbende kan følge med i hvilker kurser som er igangværende og afsluttede, samt hvilke eksamen er bestået og hvor højt en medarbejder har scoret i sine resultater.

 

e-learning er diskret indlæring

Ikke alle føler sig tilrette under undervisning og indlæring i en større gruppe, især hvis de oplever et eller andet, der er svært at forstå og som de medstuderende ikke har noget problem med. e-learning giver hver enkelt deltager mulighed for at klare opgaverne i sit eget tempo med interaktive opgaver bragt på plads for at sikre en grundig forståelse igennem hvert modul.

 

Kan tilgås på alle mobile enheder

Online og e-learning kurser kan tilgås via computere (Windows og Macintosh), så vel som på mobile enheder, så som smartphones og tablets. Dette betyder, at e-learning kurser i bogstavelig forstand kan være inden for rækkevidde af de mennesker, som har brug for dem – på alle tidspunkter af døgnet.

 

Børsen Academy

I Danmark findes der et stort udvalg af e-learning kurser og online hjemmesider som tilbyder undervisning og indlæring inden for diverse genre. Her på e-Gear.dk har vi valgt at fokusere på Microsofts softwareløsninger, nemlig Microsoft Windows og Microsoft Office. De fleste danske virksomheder arbejder i et eller andet omfang med Microsoft programmerne i deres hverdag og for at øge medarbejdernes produktivitet er kompetencer indenfor bla. Microsoft Excel, Microsoft Windows, Microsoft Outlook, Microsoft Word osv. en stor fordel.

I samarbejde med Børsen Academy kan vi tilbyde e-learning kurser og undervisning fra de mest grundlæggende ændringer i Windows til de mest avancerede funktioner i Excel. Børsen Academy har 20 års erfaring indenfor genren og derfor er kvaliteten i undervisningen er helt i top - desuden er alt materiale på dansk og primært baseret på undervisningsvideoer som man nemt kan lytte til og følge med i. Ønsker du kompetencemåling og kompetenceudvikling indenfor Microsoft Office og Microsoft Windows, så anbefaler vi Børsen Academy.