Det kan være en fordel at konvertere det ældre Word dokument til Word 2013 filformatet, så du som bruger får adgang til de nyeste funktioner i Word 2013. Med kommandoen Konvertér i Word 2013 kan du "overskrive" Kompatibilitetstilstanden, så selve layoutet i dit dokument bliver vist som var det oprettet direkte i Word 2013. Samtidigt bliver filformatet ændret fra .doc til .docx.

Du opnår ligeledes adgang til de nyeste funktioner i Word 2013 ved at anvende Konvertér kommandoen. Der kan i få tilfælde opstå problemer med redigeringen i tidligere versioner af Word, hvor det ikke er muligt at redigere i indholdet med kommandoen Konvertér.


Så konverterer du et dokument til Word 2013

1.) Start med klikke på fanebladet Filer.

2.) Klik på Oplysninger og derefer på Konvertér, hvis din hensigt er at konvertere dit dokument uden at gemme en kopi af det samtidigt.

3.) Ønsker du at gemme en kopi af dit dokument først, så skal du klikke på Gem som først og gemme en kopi i en mappe. Sørg for at angive et nyt filnavn til dokumentet. Du skal også klikke på listen Filtype og her vælge Word-dokument - Vær opmærksom på, at afkrydsningsfeltet ud for Bevar kompatibilitet med tidligere versioner af Word ikke er markeret.Læs mere om Microsoft Office til Hjemmet og Studiet 2013

Læs mere om Microsoft Office 2013 Hjem og Firmaet

Læs mere om Microsoft Office 2013 Professional