e-Gear.dk har indledt tæt samarbejde med Nothguard omkring service og pc-hjælp til vores kunder


Northguard.com

Nortguard er en virksomhed som hjælper den danske befolkning med deres sikkerhed og beskyttelse af deres personlige data når de begår sig på nettet. Teknologiens verden rykker sig i store skridt, som desværre rigtig mange personer ikke kan eller vil følge med i. Derfor er det e-Gear.dk og Northguard´s mål og pligt at hjælpe folk på rette vej, og få danskerne til at indse at deres personlige data ikke skal florere frit rundt blandt folk på nettet.

Northguard er bygget op af et hold mennesker med flere års erfaring inden for hjælp og sikkerhed til alle de forskellige behov der kan være. Vi har et team supportere der sidder klar til at tage telefonen som der hver især kan hjælpe med forskellige problemer.

Det betyder at når du handler hos e-Gear.dk, så kan du vælge at vi godt må kontakte dig telefonisk og hjælpe med rådgivning og vejledning når det gælder dit køb. Derudover har du mulighed for via Northguard at få hjælp til yderligere beskyttelse og optimering samt kontant hjælp og support i dagligdagen.

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Northguard og tror på at vi via dette samarbejde kan hjælpe vores kunder til en endnu bedre IT sikkerhed og håndtering af deres IT i hverdagen.

 

Læs mere om Northguard her