Du tænker sikkert "Hvad er en systemreparationsdisk? Og hvorfor skulle jeg bruge tid på at oprette en sådan?"

 

Lad det være sagt med det samme, det er en rigtig god idé at bruge 10 minutter på at oprette en systemreparationsdisk. Forhåbentlig får du aldrig brug for den, men hvis der uheldigvis skulle opstå alvorlige problemer og fejl med din udgave af Windows 10, så kan du anvende din systemreparationsdisk til at få adgang til de reparationsfunktioner via systemgenoprettelse.

 

Det eneste du skal bruge er en tom CD eller DVD. Selve oprettelsen af en systemreparationsdisk er hurtigt gennemført via Windows 10. Vi gennemgår processen i det følgende.

 

 

1. Klik på søgefunktionen til højre for Start-knappen. Indtast "Kontrolpanel" og vælge søgeresultatet "Kontrolpanel - Skrivebordsapp".

 

 

 

 

2. Under "System og sikkerhed" skal du klikke på linket "Sikkerhedskopiering og genoprettelse (Windows 7)".

 

 

 

 

3. I venstre side skal du klikke på linket "Opret en systemreparationsdisk".

 

 

 

 

 

4. Et dialogvindue dukker op og du skal vælge dit CD eller DVD drev, og sætte en tom CD eller DVD skive i drevet. Når du har gjort det, klik på "Opret disk".

 

 

 

 

5. Din systemreparationsdisk bliver nu oprettet. Afvent venligst.

 

 

 

 

6. Din systemreparationsdisk er nu oprettet. Du kan altid starte din computer med Din systemreparationsdisken i drevet og du kan reparere computeren i fald fejl er opstået.

 

 

 

 

Gem din systemreparationsdisk et sikkert sted og husk ikke at udsætte den for alt for lave kuldegrader eller varmegrader, så du undgår den går i stykker.

 

Hvis du i stedet ønsker at oprette et genoprettelsesdrev vis USB, så skal du følge denne vejledning.

 

Sådan opretter du et genoprettelsesdrev i Windows 10