Denne vejledning er forældet og vi skal derfor bede dig benytte dette link som henviser dig til den nyeste vejledning på området.

Klik her

 

 

 

 I denne lille brugerguide vil vi vise hvordan du kan aktivere din version af Microsoft Office via telefonen. Det fungerer, kort fortalt, på den måde at du ringe op til Microsoft Danmark og via en automatisk telefonservice aktiverer din version af Microsoft Office.

For at påbegynde installationen skal du klikke på downloadet-link i den e-mail du har modtaget sammen med din bestilling.

På den følgende side bedes du indtaste din licensnøgle, som du også modtog in mailen, i felterne. Klik på Introduktion.Log ind på din Microsoft-konto (Har du ikke oprettet en konto så se hvor guide her) for at verificere dig som bruger af Microsoft. Har du ikke allerede har en konto, så bedes du oprette den nu.Udfyld felterne med ønsket Land og Sprog. Klik på Forsæt.Du ser nu en oversigt over din Microsoft Office version og tilhørende licensnøgle. Klik på knappen "Hent nu".Gem installationsfilen på din computer og dobbelt-klik på den for at starte installationen lokalt på din computer.Installationen påbegyndes.Klik på Næste.Klik på Acceptér.Klik eventuelt "Nej tak, måske senere" og fortsæt installationen.
Klik på Næste.Selve installationen af din version af Microsoft Office gennemføres.Klik på "Vi er færdige!".For at fuldføre aktiveringen af din version af Microsoft Office skal du åbne et af modulerne f. eks Microsoft Excel. Du vil nu blive bedt om at aktivere produktet. Du bedes vælge:


"Jeg vil aktivere softwaren over telefonen"


Klik på Næste.Du vil nu blive præsenteret for et vindue med et antal trin – se nederst et skærmbillede af vinduet. Det første trin er at vælge det område du ringer fra. Du bedes vælge "Danmark".

Du vil se et direkte telefonnummer til Microsoft som du skal ringe til fra din telefon. Opkaldet er gratis.

Inden du ringer op bedes du bemærke næste linje som indeholder et "installations-id" - det skal du bruge til den automatiske telefonservice du kommer i kontakt med. Det tager cirka 5 minutter at aktivere Microsoft Office på din computer på denne måde. Telefon nummeret er: 38 487 131
 Sådan gør du:1.) Ring op til nummeret. Du får en dansk, men automatisk, telefonservice i røret.

2.) Du bliver bedt om at trykke 1 som privatkunde eller 2 som virksomhed. Tryk 1.

3.) Du bliver nu bedt om at indtaste dit "installations-id" ind via knapperne på din telefon. Det sker 7 chifre ad gangen i 9 omgange.

4.) Har du indtastet chifrene korrekt vil du nu få læste op et antal chifre som du skal indtaste i de tomme felter i dialogvinduet i Microsoft Office – felterne er placeret nederst.
 Det kan godt gå lidt hurtigt med at få læste de chifrene op du selv skal indtaste, men du kan altid trykke på "¤" (stjerne) på din telefon og de vil blive gentaget indtil du har fået fat på dem.

Efter alle chifrene er udfyldt kan du klikke på Næste og din version af Microsoft Office er nu aktiveret. Er der problemer, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]