I denne installationsvejledning gennemgår vi hvordan man installerer følgende AVG programmer, samt Business udgaverne af disse på Windows:

 

AVG Antivirus

AVG Internet Security

 

For at kunne installere de nævnte programmer, så skal din computer køre med Windows XP(SP3) eller nyere.

 

Vejledningen er baseret på AVG Antivirus og der vil derfor være nogle variationer i forhold til filnavne og billeder når man installerer AVG Internet Security.

 

Hvis du endnu ikke har registreret din licens, så skal du starte med at gøre dette ved at følge denne vejledningen:

 

Sådan registrerer du AVG Antivirus og Internet Security

 

NB1: Inden du forsætter med installationen af AVG Antivirus eller AVG Internet Security, så SKAL andre antivirus programmer være afinstalleret først.

 

NB2: Hvis dit abonnement dækker mere end 1 computer, så skal du benytte samme ”Licens number” til at aktivere alle installationerne.

 

 

1. Start med at hente installationsfilen til dit AVG program.

Klik på Download-linket du finder under punkt ”A. DOWNLOAD” i aktiveringsmailen fra AVG og gem installationsfilen til din computer.

 

Hvis du ikke længere har din aktiveringsmail, så kan du altid få gensendt den ved at benytte linket herunder.

 

http://www.avg.com/dk-en/license-retrieval

 

Hvis en computer ikke har adgang til den e-mailadresse som aktiveringsmailen er sendt til, så kan man videresende aktiveringsmailen til en anden e-mailadresse eller gemme installationsfilen, samt ”licens number” på en USB nøgle og starte installationen fra denne.

 

 

 

2. Hvis du modtager systembeskeden ”vil du tillade, at denne app foretager ændringer på computeren?”, så skal du klikke på knappen ”Ja” for at tillade at AVG Antivirus eller Internet Security bliver installeret på computeren.

 

 

 

3. Installationsprogrammet henter nu de nyeste installationskomponenter, der skal bruges til at installere AVG Antivirus, AVG Internet Security med.

 

 

 

4. Når installationsprogrammet er færdig med at hente installationskomponenterne, så er installationen klar til at begynde.

Klik på knappen ”Forsæt” for at gå videre til installationen.

 

 

 

5. Indtast eller indsæt dit ”licens nummer” i feltet og klik derefter på knappen ”Installér nu” for at påbegynde installationen.

 

Din aktiverings kode / ”License number” finder du enten under punkt ”B. YOUR LICENSE NUMBER” i aktiveringsmailen fra AVG eller under punkt 3 på registreringssiden.

 

 

 

6. AVG Antivirus eller Internet Security installeres nu på computeren.

 

 

 

7. Installationen er nu fuldført og du skal klikke på knappen ”Færdig” for at åbne programmet for første gang.

 

 

 

8. På hovedsiden har du mulighed for at mulighed for at se status på de forskellige sikkerhedskomponenter, samt at starte sikkerhedsscanninger af computeren.

 

 

 

Har du brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail: [email protected]